Facebook pixel

Operationeel directeur Arvid bouwt verder aan een ijzersterk merk

18-12-2023

2209 150057 3155 GM

Sinds 1 november 2023 heeft Arvid Niemeijer officieel de taken overgenomen van Freek Kuipers en is hij operationeel directeur van Gaasbeek. Bij zijn vorige werkgevers ontstond de rode draad in Arvid zijn carrière: relatiemanagement, business-to-business focus en een hart voor het zakelijke segment. De nieuwe rol bij Gaasbeek ligt in lijn met zijn ambities en passies. De afgelopen periode heeft Arvid zij aan zij gewerkt met Freek en samen met Peter Böhmer is een tandemrol opgestart.

NOG BETER INSPELEN OP DE KLANTVRAAG

Toen Arvid bij zijn vorige werkgever vertrok, wilde hij twee dingen waarmaken: voeten in de klei en weer ondernemen. Iets wat hij waarmaakt in zijn huidige rol, waarbij zijn werkdag nooit hetzelfde is. Er moet zowel nagedacht worden over de toekomstige stappen van het bedrijf, als zaken die nu het verschil maken voor klanten en medewerkers: “Ik denk graag na over Gaasbeek 2030 en verder, maar ook alles wat ad hoc gebeurt en manieren om ons serviceniveau nog hoger te krijgen.” Hij onderstreept de toegevoegde waarde van een goede service in combinatie met sterke concepten. Bij familiebedrijven zoals Gaasbeek is er geen andere overkoepelende partij die de scepter zwaait. Daarom kunnen wij beter inspelen op de klantvraag met flexibele oplossingen voor koffie en thee, automaten en bijproducten. 

WAARDERING VAN RELATIES

Gaasbeek wil het bedrijf in de volgende fase brengen, vertrekkend van een ijzersterke basis. Er is respect voor het verleden en we zien kansen voor de toekomst. Arvid zegt hierover: “Ik vind het belangrijk om te blijven communiceren met onze klanten, leveranciers en medewerkers. Vooral als het gaat om service en de wendbaarheid van het bedrijf. Van klanten horen we weleens dat ze het contact als zeer persoonlijk ervaren, waardoor ze het idee hebben dat er bij Gaasbeek maar een handjevol mensen werken. Toch zijn we met ruim 50 collega’s en hebben we te maken met dezelfde uitdagingen als andere ondernemers. In mijn rol zal ik zorgen dat we een goede balans vinden tussen verkoop- en servicegerichte werkzaamheden.”

Dit artikel delen: