Facebook pixel

Waarom een goed koffiezetapparaat op kantoor belangrijk is

Je wil een koffiezetapparaat kantoor, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen met zoeken. Geen zorgen: Gaasbeek helpt je er doorheen, zodat jij straks een goed koffiezetapparaat op kantoor hebt.

Werknemers drinken elke dag gemiddeld 4 koppen koffie op kantoor. Dat zijn in totaal elke dag wel 23,2 miljoen koppen koffie! Het is dus belangrijk dat je een goed koffiezetapparaat op kantoor hebt voor al je collega’s. Uit onderzoek blijkt ook dat het koffiezetapparaat kantoor op sommige locaties dusdanig slechte koffie geeft dat 12% van de koffiedrinkers soms op kantoor helemaal geen koffie drinken, terwijl ze dit wel zouden willen.

Koffiezetapparaat kantoor gaasbeek

Koffiezetapparaat kantoor: hieraan moet het voldoen

Uit onderzoek is gebleken dat dit de top 5 belangrijkste factoren voor een goed kopje koffie op het werk zijn:
1. De smaak van de koffie (88%)
2. De koffie is gratis verkrijgbaar (72%)
3. Hoe lang het duurt om koffie te maken (56%)
4. De gebruiksvriendelijkheid van het koffiezetapparaat kantoor (48%)
5. Keuze in de soorten koffie (56%)

Ook laat het onderzoek zien dat ruim 80% van de werknemers het belangrijk vindt om de dag te beginnen met een lekker kopje koffie. Belangrijk dus om een goed koffiezetapparaat kantoor te hebben staan. Gaasbeek helpt je hier graag bij!

De smaak van koffie uit het koffiezetapparaat

De smaak van koffie staat met stip op de eerste plaats als het gaat om een koffiezetapparaat kantoor. Het is belangrijk dat je daarom een koffiezetapparaat kantoor van hoge kwaliteit hebt. Gaasbeek heeft een compleet aanbod van kwalitatief hoogstaande machines met een mooie uitstraling van onder andere Douwe Egberts, Franke & Yunio, Nescafé en Rombouts. Elke koffiemachine in ons assortiment is van topkwaliteit. We bieden alleen merken die zeer betrouwbaar zijn en waar we zelf als koffieliefhebbers achter staan.

Koffiezetapparaat kantoor: hoe lang moet het zetten van een kopje koffie duren?

Het derde punt van de eisen die aan koffie op kantoor worden gesteld gaat over hoe lang het duurt om de koffie te zetten. Sta je een volle minuut te wachten, of heb je binnen een paar seconden de koffie uit het koffiezetapparaat? Als we kijken naar de Cafitesse Quantum 300 van Douwe Egberts duurt het slechts 4 seconden per kop en 23 seconden per kan van anderhalve liter om koffie te zetten, wat neerkomt op 300 tot 650 koppen koffie per uur, terwijl de Franke A300 topping slechts 100 koppen koffie per uur kan zetten.

Volop keuze bij koffiezetapparaat voor kantoor

Het laatste punt uit het onderzoek is de keuze in het aantal soorten koffie. Op onze website heb je direct inzicht in hoeveel soorten koffie een apparaat kan zetten. Een Douwe Egberts Schaerer Soul heeft bijvoorbeeld enorm veel opties, maar als je het simpel wil houden, kun je ook kiezen voor de Douwe Egberts Koro als koffiezetapparaat kantoor.

Koffiezetapparaat kantoor gesprek gaasbeek

De mogelijkheden voor koffiezetapparaat kantoor bij Gaasbeek

Goede koffie is onmisbaar. Bij Gaasbeek kijken we graag samen naar welk koffiezetautomaat het beste past bij jouw bedrijf en bij de koffiewensen van jou en je collega’s. We hebben een ruim assortiment aan koffiesmaken, koffiezetapparaten en aanvullingen. We hebben als specialist in koffie alles in huis voor een koffiezetapparaat kantoor. Wij zetten ons in voor zeer goede koffie op de werkvloer, aansluitend op jullie bedrijfsconcept. Bekijk de mogelijkheden voor een koffiezetapparaat kantoor, eventueel voorzien van jouw bedrijfslogo. Het is bij Gaasbeek ook mogelijk om een koffiezetapparaat kantoor te leasen. Onze adviseurs komen graag langs om de situatie te bekijken en een advies te geven.

Wil je graag contact met ons?

Laat je gegevens hier achter en we nemen snel contact met je op.