Facebook pixel

Koffiemachine voor bedrijven

Met de juiste keuze bij een koffiemachine voor bedrijven maak je alle partijen blij. Of het nu een leverancier betreft die goederen komt leveren en nog tijd heeft voor een bakkie, of dat er een potentiële klant verwacht wordt die de omzet van dat jaar flink gaat beïnvloeden. Vergeet vooral niet het eigen personeel van een werklocatie, want of je het nu over de toplaag binnen een bedrijf hebt, of diegene in de postkamer die er elke dag weer voor zorgt dat fysieke post tijdig bij de juiste persoon afgeleverd wordt; iedereen die koffie drinkt weet zijn weg naar de koffiemachine te vinden.

Koffiemachine voor bedrijven koffiebonen

Koffiemachine voor bedrijven – welke merken zijn er?

Zoveel verschillende koffiesmaken en manieren van koffiezetten er zijn, zo is het ook gesteld met de keuze van een koffiemachine voor bedrijven. Als eerste kun je kiezen uit verschillende merken waar je al een voorkeur voor kunt hebben. Zo heeft Gaasbeek Automaten Service B.V. de volgende merken in het assortiment:

  • Douwe Egberts; het merk van eigen bodem
  • Nescafé; met een ruime keuze koffiemachines voor bedrijven groot en klein
  • Franke & Yunio; voor de lekkerste espresso
  • Etna; ook met smart touch functies verkrijgbaar
  • Bravilor Bonamat; de snelfilter specialist
  • Rombouts; een koffieautomaat met prachtige looks afkomstig van onze zuiderburen
  • De Jong Duke; een strak model met onderhoudsvriendelijke eigenschappen en ingebouwde melkkoeler
  • WMF; met aandacht voor een evenwichtig design

Koffiemachine voor bedrijven – uit welke typen kun je kiezen?

Een koffiemachine voor bedrijven hoef je in eerste instantie niet op basis van het merk te kiezen. Je kunt ook kijken naar het type koffie en hoe je deze vindt smaken. Sommige koffiedrinkers proeven geen verschil tussen het ene of het andere kopje koffie bij het bedrijf, maar de echte fijnproever weet wel of het een fresh brew van versgemalen koffiebonen is of dat het een vriesdroog koffie betreft. De overige opties bij Gaasbeek Automaten Service B.V. zijn de espresso, snelfilter en de cafitesse koffie.

Koffiemachine voor bedrijven

Andere manieren om een koffiemachine te kiezen

Als er 1500 medewerkers 24/7 in vijf verschillende panden op je productielocatie werken, is dat een hele andere startsituatie om een koffiemachine voor bedrijven te kiezen, dan wanneer je een enkele kantine hebt waar maximaal 50 medewerkers en een enkele bezoeker een aantal koppen koffie verdeeld over de dag komen drinken.

Bij die eerste situatie wil je filteren op de maximale capaciteit van een koffiemachine. Bij 1500 medewerkers heb je wellicht meerdere kantines in panden waarin het productieproces plaatsvindt, maar ook een locatie met een koffiemachine op het hoofdkantoor. Dit kunnen dan verschillende koffiemachines zijn.

Voor wat betreft de smaak wil je het liefst niet te veel tussen locaties wisselen, maar als er elke nacht in de productie een pauze is en de automaat moet telkens bijgevuld worden, betekent dit dat er te weinig capaciteit is. Het zal dan al snel klachten regenen en dat wil je voorkomen. Op kantoor heb je die grote koffiemachine echter niet nodig. Daar is ’s nachts waarschijnlijk niemand en dus hoeft er ook niemand van de facilitaire dienst aanwezig te zijn om de koffiemachine op dat tijdstip te onderhouden of bij te vullen.

Je volgende koffiemachine koop je bij Gaasbeek Automaten Service B.V.

Wat je wensen ook zijn, zorg ervoor dat je voor de aanschaf van een nieuwe koffiemachine voor bedrijven naar meer kijkt dan alleen de uitstraling van een apparaat of de aanschafkosten. Niet alleen het aantal koppen koffie per uur dat uit de koffiemachine komt, de smaak of het merk is van belang. Je wilt op zijn minst ook weten hoe vaak de koffiemachine onderhoud nodig heeft en of je dit zelf kunt doen of dat er iemand voor moet langskomen.

Trends en ontwikkelingen van invloed op een koffiemachine voor bedrijven

Onderzoek heeft aangetoond dat Nederlanders minder koffie drinken vergeleken met bijvoorbeeld koffiedrinkers in Scandinavië, maar dat betekent zeker niet dat je op de werkvloer geen goede kop koffie kunt waarderen. Sinds de prijzen voor koffie gestegen zijn, smaakt dat kopje bij de baas zelfs nog lekkerder. Dus als werkgever, diegene die in opdracht een koffiemachine voor bedrijven mag uitzoeken of als facility manager is het van groot belang dat je de beste koffiemachine kiest.

Heb je nog vragen over merken koffiemachines, het type koffie of andere eigenschappen? Je kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op! 

Wil je graag contact met ons?

Laat je gegevens hier achter en we nemen snel contact met je op.