De juiste koffieautomaat voor de beste koffie

Elke koffieautomaat is anders. En dat weten we bij Gaasbeek Automaten Service als geen ander! Voor elke koffiesoort selecteren wij voor jou de beste koffieautomaat. Want waarom zou je op het werk genoegen moeten nemen met slechte koffie? De koffiemeesters van Gaasbeek geloven in echte lekkere koffie en bieden dan ook alleen maar de beste kwaliteit. Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en de meest exclusieve bonen die er zijn. En of je nou kiest voor snelfilter, fresh brew, instant of bonen: bij ons is het allemaal betaalbaar.

Jouw koffiewensen staan centraal

De wensen van jou als klant staan bij ons altijd centraal. Dit omdat de klant bij ons nog steeds koning is. Samen wordt er gekeken naar de beste koffieautomaat voor bij jou op het werk. Dit is afhankelijk van het aantal koffiedrinkende medewerkers, de gewenste koffiesoorten en het gewenste merk. Zit je nog vast aan een lopend contract met een andere partij? Geen probleem, maak dan gebruik van onze overstapservice.

Koffieautomaten: tijdloos design & hoge betrouwbaarheid

Voor welke koffieautomaat je uiteindelijk ook kiest: je bent verzekerd van een tijdloos design, hoge betrouwbaarheid en duurzame ledverlichting. Dit omdat wij meegaan met de nieuwste trends op koffiegebied. Daarnaast is dagelijks schoonmaken en bijvullen erg eenvoudig. En ook wanneer er met jouw koffieautomaat iets niet goed is, zijn we er voor u. Dat is de superieure service van Gaasbeek!