Snoepautomaat huren

Iedereen heeft weleens zoete trek en dus behoefte om lekker te snoepen toch? Zo ook je werknemers. Waar de één dan kiest voor een stuk fruit, kiest de ander voor een lekkernij als snoep, koek of chips. Je kunt je werknemers hierin tegemoet komen door een snoepautomaat te huren. Met een snoepautomaat bied je een welkome versnapering op het werk aan, waar je werknemers zelf voor moeten betalen. De uiteindelijke keuze ligt dus bij de werknemers zelf.

Variatie op het werk

Met een snoepautomaat op de werkvloer, zorg je voor variatie. En wanneer je kiest voor een snoepautomaat van Gaasbeek Automatenservice, kun je de inhoud van deze snoepautomaat volledig afstemmen op de behoeften van je werknemers, eventueel aangevuld met wat frisdranken. Daarnaast hebben al onze automaten een tijdloos design, een hoge betrouwbaarheid en beschikken ze over duurzame ledverlichting.

Gaasbeek Automatenservice voor al je automaten

Naast het huren van een snoepautomaat of snoepdispenser, bent u bij ons ook aan het juiste adres voor verschillende koffiemachines en frisdrank– en Cup-a-Soup automaten. Dat is de superieure dienstverlening en service waar wij bekend om staan. Alles wat wij doen, doen we met passie en dat al sinds 1966. Ervaar het zelf en maak een vrijblijvende afspraak om onder het genot van een kopje te koffie te praten over onze uitgebreide mogelijkheden.