Facebook pixel

Waarom koffiedrinken in onze showroom zo leuk is

16-03-2020

Gaasbeek KwartaalA Blog6Foto1

Stel je voor dat je iedere soort koffie kan proeven. Van pittig zwart tot een zoete melange. Kosteloos, vrijblijvend en in ontspannen sfeer. Twijfel niet langer! Koffieleverancier Gaasbeek beschikt over een 400 m2 grote, prachtige showroom in het bedrijfspand in Ede. Hier is iedereen van harte welkom om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is op het gebied van koffie.

Proeven en proberen

We vinden het maar wat leuk om onze klanten te ontvangen in onze mooie showroom. We hebben er koffieautomaten staan in alle denkbare soorten en maten. Compact en eenvoudig te bedienen tot superluxe en voorzien van de meest recente technische hoogstandjes. De showroom is er in het bijzonder voor klanten die graag een weloverwogen keuze maken. Want over veel valt te discussiëren, maar over smaak valt echt niet te twisten.

Ik wil ook goede koffie op werk ››

Gaasbeek kwartaala blog6foto2

Advies en aandacht

In de showroom mag dus ongelimiteerd geproefd, gekeken, gevraagd en geprobeerd worden. Het professionele advies krijg je er gratis bij. Het zal je verbazen hoeveel er te vertellen en te leren valt over een goede koffieautomaat. Hoeveel kopjes gaan er bijvoorbeeld uit zo’n machine? En is de automaat een beetje gemakkelijk schoon te houden? Wij vinden dat hele logische vragen, dus maak gauw een afspraak en kom kijken, ruiken en proeven!

Met eigen ogen

Koop jij ook graag weloverwogen een koffieautomaat die écht past bij de wensen van het bedrijf? Kom dan eens een kijkje nemen en zie zelf wat er mogelijk is. Een ruime keuze aan merken en variaties en enkel 100% professionele koffiezetapparaten. Wat voor koffiemachine je ook wilt aanschaffen, in onze showroom vind je de juiste. Klanten kunnen altijd bij ons binnenlopen. Wil je verzekerd zijn van onze volledige aandacht? Maak dan een afspraak. Zo kunnen we je garanderen dat er een vertegenwoordiger aanwezig is en dat alle machines aan staan.

Ik wil ook goede koffie op werk ››

Dit artikel delen: