Facebook pixel

Waarom goede koffie op het werk een must is

25-11-2019

Gaasbeek KwartaalA Blog2Foto1

Koffie is lekker, maar is zo veel meer dan enkel die ‘oppepper’. Wist je bijvoorbeeld dat cafeïne de concentratie stimuleert? Dat betekent een grotere alertheid en verbeterde prestatie. Daarnaast vergroot koffie de arbeidsproductiviteit; het houdt je letterlijk in beweging. En natuurlijk is koffie een sociaal product: niets gezelliger dan de koffiepauze met elkaar door te brengen. Gaasbeek’s Automaten Service weet dat en heeft alles wat te maken heeft met koffie op de werkvloer.

Een kwestie van smaak

Wat goede koffie is, ligt bij iedereen anders. Voor de één betekent dat een straffe bak; de ander geniet liever van een heerlijke cappuccino met prachtige schuimkraag. Weet jij eigenlijk wat er bij jou op kantoor het liefst gedronken wordt? Filterkoffie, vriesdroog- of verse bonenkoffie? Een zachte melange met cacao of melk misschien? Cafitesse Liquid, espresso bonen, fresh brew, vriesdroog en snelfilterkoffie: we hebben het allemaal.

Ik wil ook goede koffie op werk ››

Gaasbeek KwartaalA Blog2Foto2

Er is meer nodig

Voor goede koffie is echter meer nodig dan alleen een machine. Daarom leveren wij naast de koffieautomaten ook alle ingrediënten en non-foodproducten die nodig zijn voor de bedrijfskeuken, kantine of het kantoor. Bovendien verzorgen onze topmensen ook al het technisch onderhoud, de nazorg en een snelle en klantvriendelijke levering zelf. Zo maken we van de zoektocht naar de beste koffie op de werkvloer, samen, de leukste zoektocht die er is. 

“Heeft het met koffie te maken? Dan leveren wij het”

Benieuwd welke koffieproducten het goed doen op de werkvloer? Toe aan één centraal aanspreekpunt voor alles wat met koffie te maken heeft? Behoefte aan een koffieleverancier die investeert in een goede werkrelatie? Schroom dan niet om contact op te nemen met Gaasbeek: wij doen er alles aan om voor iedere vraag een antwoord te vinden. Geloof ons: koffie is een van de mooiste investeringen die je kunt maken voor je personeel.

Ik wil ook goede koffie op werk ››

Dit artikel delen: