Facebook pixel

De favoriete koffie van Han Go

25-06-2020

Gaasbeek Han Go 14

Han is creative director en mede-eigenaar van Go-Tan. En ook wel een beetje het gezicht van het familiebedrijf. Hij geeft regelmatig (live) kookdemonstraties, is te zien in verschillende tv-commercials en zelfs op de verpakkingen van de Go-Tan producten schittert zijn gezicht. Gaasbeek’s Automaten Service is al decennialang koffieleverancier van Go-Tan.

ESPRESSO UIT ZWITSERLAND

“Mijn vader Frans is oprichter van het Go-Tan concern. Van de vele verhalen die ik over hem kan vertellen, is de connectie met koffie er ook één. Als één van de eersten bracht mijn vader een espresso apparaat naar Nederland. Hij genoot zo van de espresso tijdens een vakantie in Italië, dat hij besloot een apparaat aan te schaffen en mee te nemen naar huis. Het was 1974 en niemand in Nederland dronk nog espresso of wist überhaupt wat het was.”

"Je kunt dus zeggen dat een cappuccino en een flat white mijn favorieten zijn om te drinken."

OPSTAAN MET KOFFIE

“Opgroeiend was ik thuis de barista. Zo ben ik al vroeg in aanraking gekomen met het ‘koffiemomentje’ en koffiedrinken. Mijn vader was gek van koffie, maar ik wil ook graag de dag starten met een goede kop koffie. Thuis heb ik een bonenmachine staan waar ik elke ochtend verse koffie uit kan tappen. Ik drink mijn koffie met melk en daarom heb ik ook een aparte melkopschuimer aangeschaft om mijn koffie romiger te maken. Je kunt dus zeggen dat een cappuccino en een flat white mijn favorieten zijn om te drinken.”

Gaasbeek Han Go

KOFFIE OP HET WERK

“Bijna 50 jaar geleden was Gaasbeek’s Automaten Service onze eerste leverancier van koffieautomaten. Go-Tan was daarmee ook één van de eersten met verse koffie op kantoor. We hebben nu twee automaten staan: een bonenmachine en één voor gemalen koffie. Zo is er voor ieder wat wils. De koffieautomaten worden intensief gebruikt en koffie hoort ook een beetje bij het bedrijfsleven. Telkens wanneer we opnieuw de keuze hebben, kiezen we steevast voor Gaasbeek. We genieten van de duurzame relatie en koffie van Gaasbeek!”

De koffieautomaten bij Go Tan:

De espresso omni koffieautomaten gaasbeek automatenservice

De fresh brew omni koffieautomaten gaasbeek automatenservice

Dit artikel delen: