Facebook pixel

Koffiemachine mkb bij Gaasbeek

Hartelijk welkom bij Gaasbeek! Opgericht in 1966 te Rhenen, zijn we gestart als eenmanszaak, maar inmiddels is ons bedrijf uitgegroeid tot een middelgrote onderneming, vol enthousiaste medewerkers. Aangezien we zelf een mkb zijn, kunnen we als geen ander hulp bieden bij de koffiemachine mkb zoektocht van jouw bedrijf. We zijn een trots familiebedrijf met een grote passie en liefde voor lekkere koffie. We zijn actief in heel Nederland, en komen dus graag onze service bij jou leveren: lekkere koffie op kantoor, dat is de passie en missie van Gaasbeek!

Koffiemachine mkb 1

KOFFIEMACHINE MKB: DE VOORDELEN VAN EEN GOEDE BAK KOFFIE

Bij Gaasbeek snappen we het belang van een goede bak koffie. Naast de verbinding die voortkomt uit de ontmoetingen bij de koffiemachine mkb zitten er aan het drinken van koffie ook nog eens een hoop positieve effecten op de gezondheid! Zoals te lezen op de website van het Voedingscentrum, hangt het drinken van 2 tot 4 koppen koffie per dag samen met een ongeveer 10% lager risico op hartziekten. Verder is er aangetoond dat een gebruik van 2 tot 4 koppen koffie per dag samenhangt met een ongeveer 10% lager risico op een beroerte. Daarnaast is er ook nog eens sterk bewijs dat het gebruik van 5 koppen koffie per dag in vergelijking tot geen koffie gebruik samenhangt met een 30% lager risico op diabetes type 2. De aanschaf van een goede koffieautomaat is dus een verstandige keuze!

ONZE MISSIE VOOR DE BESTE KWALITEIT KOFFIEMACHINE MKB VOOR JOUW BEDRIJF

Wat jullie budget ook is en hoe jullie wensen er ook uitzien, bij Gaasbeek hebben we voor elk midden- of kleinbedrijf een kwalitatief hoogstaande en betrouwbare koffiemachine mkb. Hiermee creëer je als bedrijf een passende professionele koffievoorziening voor je werknemers, maar natuurlijk zorg je er met een goede kop koffie ook voor dat je opvalt en dat klanten zo sneller bij je terugkomen! Wij begeleiden je heel graag in je zoektocht naar de juiste koffiemachine mkb voor jouw zaak. 

Wij leveren koffiemachines van bekende en respectabele merken, zoals: 

  • Douwe Egberts
  • Nescafé
  • Schaerer
  • Franke & Yunio
  • Bravilor Bonamat

Dat je in de zoektocht naar een koffiemachine mkb voor je bedrijf al snel bij ons uitkomt is geen toeval. Wij bieden namelijk veel meer dan alleen maar een koffieautomaat. Wij zijn dé koffieleverancier die meer doet. Omdat we al vele decennia aan ervaring hebben weten we wat nodig is voor een goede kop koffie op de werkvloer. Zo zijn de juiste ingrediënten belangrijk voor de optimale werking van je koffiemachine mkb. De beste koffiebonen staan garant voor een lekker kopje koffie of een romige cappuccino. Logisch dus dat je bij ons ook terecht kunt voor de koffiebonen zelf.

Koffiemachine mkb 2

ONZE SERVICE BIJ EEN KOFFIEMACHINE MKB

Gaasbeek is een echt familiebedrijf en dit zie je ook terug in wat wij jou bieden op de werkvloer, het persoonlijke contact en onze snelle service. Wij staan garant voor kwaliteit en een uitmuntende service, dus zit je bij ons altijd goed. Wij vinden het belangrijk dat je tevreden bent als klant met wat wij je bieden als gerenommeerd koffieautomaat bedrijf. 

KOFFIEMACHINE MKB: GRAAG BEANTWOORDEN WIJ JOUW VRAGEN 

Bij Gaasbeek staan we voor je klaar. Met plezier beantwoorden wij jouw vragen over de mogelijkheden voor een koffiemachine mkb voor jouw zaak. Om contact met ons op te nemen kun je direct naar onze contactpagina, of je kunt ons telefonisch bereiken via 0318 56 54 21. Ook kun je ons mailen op info@gaasbeek.nl. Uiteraard ben je ook van harte welkom om onze showroom in Veenendaal te bezoeken!

Wil je graag contact met ons?

Laat je gegevens hier achter en we nemen snel contact met je op.