Facebook pixel

Koffiemachine huren: een oplossing voor ieder bedrijf

Een goede koffiemachine is essentieel op kantoor. Maar wist je dat een koffiemachine huren ook mogelijk is? Zo bespaar je op de aanschaf van een duur apparaat en kun je de machine kiezen die het best bij jouw bedrijf past!

Koffiemachine huren kantoor gaasbeek

Koffiemachine huren voor uw bedrijf

Een kopje koffie pakken is één van de eerste dingen die veel mensen doen zodra ze op kantoor arriveren. Een goede, passende koffiemachine is daarom essentieel. Maar waar moet je op letten bij de aanschaf van een koffiemachine? Gaasbeek biedt de mogelijkheid tot koffiemachine huren voor jouw bedrijf. Het aantal werknemers dat koffie drinkt, bepaalt namelijk mede welke koffiemachine geschikt is. Onze specialisten gaan graag met je in gesprek over het beste huurapparaat voor het bedrijf.

Soorten koffiemachines

Als het om een koffiemachine huren gaat, zijn er veel mogelijkheden. Één van de eerste keuzes is de keuze voor soort koffie. Denk aan vriesdroog koffie of een fresh brew bakkie met versgemalen koffiebonen. Dit zegt veel over de smaak van de koffie. Daarnaast is ook de uitvoering van de machine iets wat je uit kunt kiezen. Kies je voor het huren van een machine met alleen koffie en thee of is het belangrijk om ook andere warme dranken aan te kunnen bieden? Denk bijvoorbeeld aan warme chocomelk, wiener melange en latte macchiato. Wij adviseren je graag over koffiemachine huren.

Welk merk kies jij?

Er zijn diverse mogelijkheden bij koffiemachine huren. Een greep uit onze merken:

  • Douwe Egberts
  • Nescafé
  • Bravilor Bonamat
  • Franke & Yunio
  • ETNA
  • De Jong Duke
  • Rombouts
  • WMF

Kies voor fairtrade!

Tegenwoordig is er steeds meer vraag naar fair trade producten. Dit zijn producten die tegen een eerlijke prijs voor de boeren gekocht worden en zorgen voor een mindere belasting van het milieu. Bij Gaasbeek is het mogelijk om voor fair trade koffiebonen te kiezen. In onze showroom ben je van harte welkom om de verschillende soorten koffie te komen proeven, waaronder ook fair trade. Maak je medewerkers bewust van het nut van een duurzaam en eerlijke bak koffie!

Complete service

Naast een koffiemachine huren biedt Gaasbeek een compleet assortiment aan non-food accessoires voor bij jouw machine. Zo bieden we papieren koffiebekers, biobekers en porseleinen kopjes voor speciale gelegenheden. Ook roerstaafjes behoren tot ons assortiment. Misschien kies je voor een machine waarbij melk en suiker automatisch toegevoegd worden. Zo niet, kun je deze producten ook los afnemen. Daarnaast is het uiteraard belangrijk dat de koffiemachine regelmatig schoongemaakt wordt. Door voldoende onderhoud gaat de machine het langst mee. Ook deze schoonmaakproducten zijn bij ons te koop!

Koffiemachine huren gaasbeek

Koffiemachine huren bij Gaasbeek

Gaasbeek is al jaren expert als het gaat om een totaalaanbod aan koffiemachines, koffiebonen en accessoires. Het familiebedrijf is in 1966 gestart als eenmanszaak maar is ondertussen uitgegroeid tot middelgroot bedrijf met enthousiaste medewerkers. In onze showroom in Veenendaal laten onze adviseurs je graag de verschillende machines zien en koffiesoorten proeven. Benieuwd naar de mogelijkheden voor koffiemachine huren? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Wil je graag contact met ons?

Laat je gegevens hier achter en we nemen snel contact met je op.