Facebook pixel

3 koffie trends om rekening mee te houden!

Dit ouderwetse warme drankje is niet meer weg te denken uit onze levens. Door de jaren heen zijn er behoorlijk wat koffie trends ontstaan en is het niet meer dat ‘simpele’ drankje. Dat koffie zo geliefd is, is helemaal niet raar. Koffie lijkt namelijk altijd voor je klaar te staan. Thuis, op kantoor en zelfs als je onderweg bent naar die spannende afspraak. Koffie stelt nooit teleur en geeft je een gelukkig gevoel. Niet zo gek dat veel mensen genieten van hun dagelijkse dosis cafeïne. Jij als koffieschenker verblijdt de mensen graag met een goede kop koffie. Maar weet jij ook wat de koffietrends zijn en waar de mensen blij van worden? Wij noemen 3 belangrijke koffie trends die je niet mag missen!

Koffie trends koffiebonen gaasbeek

HALLO KOFFIETREND #1: LESS IS MORE OF TOCH MORE IS MORE?

Waar honderden jaren terug een kop koffie bestond uit enkel ‘de koffie’. Is het tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld als je een ‘skinny, no foam, latte macchiato with cinnamon syrup’ besteld. Uiteraard is dit niet vanzelfsprekend als je in de garage op je auto staat te wachten. Maar de mensen verwachten tegenwoordig wel een mooi koffieapparaat met minstens de optie; Latte Macchiato of Cappuccino. Gelukkig gaan de grote merken mee met deze koffie trends en zijn er veel mooie koffieapparaten beschikbaar. Geen reden voor paniek dus. Aan deze koffie trend is makkelijk te voldoen!

KOFFIE TRENDS ONDER DE JONGEREN - #2

Door de jaren heen is koffie een populair drankje geworden onder de jongeren/jong volwassenen. Steeds meer jongeren weten de Starbucks of Douwe Egberts te vinden voor een goede kop koffie. Of de jongeren het verschil tussen een koffie gemaakt door een koffiemachine met bonen of door poeder weten is nog maar de vraag. Maar toch moeten wij deze relatief nieuwe doelgroep niet vergeten. Maak jij jouw jonge werknemers of stagiaire blij met een kopje warme koffie? Als het aan koffie trend twee ligt wel!

KOFFIE VAN KLASSE UIT DE EIGEN KEUKEN - #3

Weet je nog die keer dat je naar een café ging en de lekkerste koffie ooit dronk? Dat is precies wat de mensen nu ook thuis of op kantoor willen. Natuurlijk bestellen we maar al te graag een Caffè Latte bij die leuke tent, maar achter het bureau volstaat ook prima. Tegenwoordig willen we ook thuis/kantoor kunnen genieten van deze luxe en wordt dan ook zeker niet als overbodig gezien. Koffie trend drie is dus voor werknemers een zeer belangrijke trend!

Koffie trends koffie gaasbeek

KOFFIE TRENDS WAAR JE BLIJ VAN WORDT

Als koffieschenker kun je niet anders dan blij worden van deze koffie trends. Koffie is immens populair en blijft meer liefhebbers naar zich toetrekken. Koffie is een drankje voor op ieder moment van de dag en voor overal. En met het opvolgen van deze koffie trends sla jij vast en zeker de spijker op zijn kop!

Als dé koffiespecialist van Nederland gebrand op goede service en staan graag voor je klaar. Neem gerust contact met ons via 0318 - 56 54 21 of info@gaasbeek.nl en ontdek de mogelijkheden.

Tot snel bij Gaasbeek Automaten Service!

Wil je graag contact met ons?

Laat je gegevens hier achter en we nemen snel contact met je op.