Koffie op kantoor

Koffie. Voor veel mensen een belangrijk deel van hun dagelijkse routine en daarom ook essentieel op het werk. De werkdag is voor sommigen dan ook pas écht begonnen na die goede kop koffie op kantoor. Bent u op zoek naar een goede koffieautomaat op kantoor? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Naast koffiemachines verkopen wij ook heerlijke smaken koffie van de beste ingrediënten.

Koffie op het werk

Thuis zet u waarschijnlijk maar een paar kopjes per dag, maar koffie op het werk is een ander verhaal. Wist u dat Nederlandse koffiedrinkers gemiddeld 150 liter koffie per jaar drinken? En het grootste gedeelte daarvan consumeren zij onder werktijd! Daarom moet uw kopje koffie op het werk gemakkelijk en snel voor u klaar staan, zonder dat u inlevert op de kwaliteit. Bij Gaasbeek’s Automaten Service zorgen wij voor de beste apparaten én de beste koffie op het werk!

Koffiemachine op kantoor

Drinkt u het liefst elke dag verse koffie op kantoor? Dan is de Douwe Egberts Cafitesse voor u misschien wel de beste keuze. De koffieautomaten zijn niet alleen handig op kantoor, want ze zijn ook bijzonder geschikt in wachtruimtes en sportkantines. Zoekt u een koffiemachine op kantoor zonder wateraansluiting? Geen enkel probleem! Ook deze koffieautomaten vindt u in ons assortiment.

Vandaag besteld, morgen geleverd

Alles wat u nodig heeft voor een heerlijke kop koffie op het werk bestelt u simpel en snel bij Gaasbeek. Wij leveren uw zakelijke koffiezetapparaat én uw favoriete smaken direct uit onze voorraad. Hierdoor profiteert u van een snelle levering: bestelt u vandaag vóór 15:00 uur dan leveren wij de koffie morgen bij u af! Bekijk onze koffieautomaten direct online of neem contact op met een van onze medewerkers voor gratis en vrijblijvend advies. Wij denken graag met u mee.