Frisdrankautomaat op de zaak

Voldoende drinken is cruciaal, ook wat betreft de productiviteit op werkgebied. En om de efficiëntie en effectiviteit van je werknemers hoog te houden en tegemoet te komen aan hun behoeften, moet je hier als ondernemer je verantwoordelijkheid in nemen en zorgen voor voldoende faciliteiten. Voorbeelden van dit soort faciliteiten zijn een koffie- en een frisdrankautomaat. Beide de ideale manier om je werknemers in staat te stellen hun eigen drinken te halen.

Cola automaat vs. colaflessen

Nou hoor ik je al denken: ‘wat moet ik met een frisdrankautomaat als ik ook losse frisdrankflessen kan kopen?’. Het grote voordeel van een frisdrankautomaat is dat deze beschikt over een uitgebreid assortiment aan dranken, waardoor er altijd voor ieder wat wils is. Waar de één gewone cola wil, heeft de ander liever een light of zero. Met een cola machine heb je dit probleem al ondervangen. En ten opzichte van losse flessen heb je met een frisdrankautomaat altijd koude drankjes waar de prik nog in zit. Het nadelige van losse flessen is namelijk dat de prik er op den duur uit verdwijnt of dat er gewoon geen plaats is in de koelkast.

Gaasbeek Automatenservice voor al je automaten

Bij Gaasbeek Automatenservice kun je niet alleen terecht voor koffiemachines, maar ook voor een Coca Cola machine. Hierdoor heb je één leverancier voor al je automaten en de bijbehorende producten. Al onze automaten beschikken over een tijdloos design, een hoge betrouwbaarheid en duurzame ledverlichting. Ervaar het zelf en kom vrijblijvend langs voor een goed gesprek en een perfecte koffie!