Facebook pixel

Cafitesse Excellence koffiemachines: optimaal gebruiksgemak

Dagelijks genieten van lekkere verse koffie in jouw bedrijf of kantine, zonder veel onderhoud? Dat kan met de Cafitesse Excellence koffiemachine van Douwe Egberts! De automaten zijn snel, handzaam en gebruiksvriendelijk. De koffiemachines zijn leverbaar met een afneembaar waterreservoir en zijn dus bruikbaar in elke ruimte. De Cafitesse Excellence koffielijn kent drie varianten, voor kleine tot grote (bedrijfs-)kantines.

Cafitesse excellence koffieautomaat

De koffieautomatenlijn Cafitesse Excellence biedt stijlvolle koffiemachines voor kantoor of de (bedrijfs-)kantine. De koffieautomaten zijn zeer eenvoudig bij te vullen en vragen weinig onderhoud waardoor ze optimaal gemak bieden. De Cafitesse Excellence lijn bestaat uit drie automaten voor zowel kleine, middelgrote en grote bedrijven en kantines.

CAFITESSE EXCELLENCE: WELKE AUTOMATEN ZIJN ER?

Op deze pagina lees je:
-Welke voordelen de koffiemachines van Douwe Egberts bieden
-Wat het verschil is tussen de drie Douwe Egberts Cafitesse Excellence automaten
-Welke koffiemachine het beste is voor jouw bedrijf of kantine

Het Cafitesse Excellence concept is de nieuwste creatie van het succesvolle Cafitesse concept van Douwe Egberts. Cafitesse koffie wordt na het zetproces luchtdicht verpakt en diepgevroren. Zo blijft de smaak en de geur optimaal bewaard tot het moment van consumptie. De stijlvolle Cafitesse Excellence koffiemachines serveren met één druk op de knop een constante en verse smaaksensatie.

Naast de levering van de Cafitesse Excellence koffiemachines biedt Gaasbeek Automaten Service ook volop mogelijkheden op het gebied van onderhoud en service. Het maakt niet uit welke Cafitesse Excellence je hebt, de Compact Black, Touch of Compact Touch, wij komen langs om storingen op te lossen en indien gewenst, de machine te voorzien van een goede onderhoudsbeurt.

CAFITESSE EXCELLENCE COMPACT BLACK

Een compacte en eenvoudige koffiemachine voor een klein bedrijf of kantine, dat is de Cafitesse Excellence Compact Black. Met deze Cafitesse Excellence automaat biedt je jouw medewerkers en klanten een heerlijke verse kop koffie of thee. Per kop koffie is de sterkte te bepalen. Ook is er de mogelijkheid tot het zetten van een grotere kop koffie en een kan koffie.

Cafitesse excellence koffie

CAFITESSE EXCELLENCE TOUCH

Wil je een groot aanbod koffievariaties voor jouw medewerkers en klanten? Voor de grotere bedrijven en kantines is er de Cafitesse Excellence Touch uit de Cafitesse Excellence-lijn. Van koffie verkeerd tot espresso en van zwarte koffie tot cappuccino. Met deze koffieautomaat met een boilerinhoud van 6 Liter kan je tot 560 kopjes koffie, thee en koffievariaties per uur zetten. In deze koffiemachine passen twee pakken Douwe Egberts Cafitesse koffie en een pak melk tegelijk. De machine heeft een gescheiden uitloop waardoor er geen druppel koffie in jouw hete water zal belanden.

CAFITESSE EXCELLENCE COMPACT TOUCH

Iedereen kan een kopje koffie naar zijn of haar persoonlijke smaak samenstellen met de Cafitesse Excellence Compact Touch koffiemachine van Cafitesse Excellence. De innovatieve technologie zorgt voor een lekkere koffie met een crèmelaagje of een koffievariatie met romige melk zoals een perfecte Latte Macchiato. Deze Cafitesse Excellence machine heeft een boilerinhoud van 3 Liter en kan 140 kopjes per uur zetten en is voor de liefhebbers zelfs uit te rusten met een cacao canister.

Het verschil tussen de drie stijlvolle modellen van Cafitesse Excellence zit in de wensen van de gebruiker. Wil je jouw klanten en/of medewerkers koffie en thee aanbieden, dan voldoet de Compact Black aan de vraag. De Compact Touch biedt vele koffievariaties en is geschikt voor middelgrote bedrijfskantines. Het derde en laatste model is de Cafitesse Excellence Touch die drie keer zoveel kopjes per uur zet als de Compact Touch. Deze uitgebreide automaat heeft een grotere boilerinhoud en meer opslagruimte voor melk en Douwe Egberts Cafitesse koffie.

Wil je meer informatie over de Cafitesse Excellence koffiemachines? Neem dan contact op met Gaasbeek Automaten Service. We zijn een trots familiebedrijf met een grote passie en liefde voor lekkere koffie. We zijn actief in geheel Nederland en helpen bedrijven die op zoek zijn naar een geschikt koffieautomaat voor op de werkvloer. Wij zijn een echt familiebedrijf en dit zie je ook terug in wat wij jou bieden op de werkvloer, het persoonlijke contact en onze snelle service.

Wil je graag contact met ons?

Laat je gegevens hier achter en we nemen snel contact met je op.