Koffieautomaat kantoor: Hoe vind ik de beste koffieautomaat?

Veel mensen beginnen hun dag op kantoor met een lekkere bak koffie, cappuccino of latte macchiato. Een goed koffieautomaat op kantoor is dus onmisbaar om je werknemers een goede start van de dag te bezorgen. Gaasbeek begrijpt dat en biedt daarom een breed assortiment en ruime keuze aan koffiemelanges. Lees meer:

De voordelen van een koffieautomaat op kantoor 

Gaasbeek levert niet alleen een koffieautomaat voor op kantoor, maar het totale plaatje. Dit plaatje bestaat uit een koffieautomaat, de lekkerste koffiebonen en een uitstekende service! Verschillende eigentijdse en betrouwbare A-merken koffieautomaten worden door ons verkocht. Ons uitgebreide assortiment zorgt ervoor dat je altijd wel een mooi apparaat vindt voor de grootte van jouw bedrijf.

Koffieautomaat kantoor gaasbeek koffie automaten
offerte aanvragen ››

Maar waarom is koffie drinken nou zo interessant?
Een aantal voordelen op een rij:

  • Koffie vergroot de arbeidsproductiviteit
  • Cafeïne stimuleert de concentratie, prestaties en alertheid
  • Koffie is gezond en houdt je in beweging
  • Koffie is goed voor de sociale contacten op kantoor

Koffieautomaat kantoor

Naast dat je kiest voor een type koffieautomaat op kantoor, heb je ook nog de keuze in het koffiemerk van de bonen. Een aantal van de merken die wij aanbieden, zijn Kanis & Gunnick, Nescafé, Douwe Egberts en L'OR. Nadat je een merk gekozen hebt, kom je bij de volgende keuze: voor welk type koffieboon ga je? Fresh Brew koffie, instant koffie, liquid koffie, snelfilterkoffie of exclusieve bonen? Koffie is persoonlijk en iedereen drinkt het op zijn eigen manier. Het is dus belangrijk om te kijken naar de omvang en het karakter van je bedrijf. Maar geen zorgen, uiteraard helpen wij jou met het maken van de juiste keuze!

Koffieautomaat kantoor gaasbeek koffie automaat
offerte aanvragen ››

Tips juiste koffieautomaat kantoor kiezen

Ieder kantoor is verschillend. Groot, klein, compact, vele afdelingen. Het ene bedrijf heeft vooral koffie nodig voor de werknemers zelf, het andere bedrijf ontvangt veel klanten en wil graag indruk maken. En de koffie die je schenkt, zegt veel over het type bedrijf dat je bent. Met deze vier tips vindt je de perfecte automaat die past bij jouw bedrijf.

1. Hoeveel kopjes koffie drinken uw medewerkers gemiddeld per dag
Voorkom onder- of overcapaciteit en breng in kaart hoeveel koffie er gedronken wordt. Een onderzoek van Douwe Egberts heeft aangetoond dat we op werk gemiddeld vier kopjes koffie per dag drinken. Is dat herkenbaar, of zijn de collega's meer van de thee? Ook is het belangrijk om te kijken naar het aantal klanten dat je ontvangt in je bedrijf.

2. Kies een zetmethode
Hoe veel wordt er aan koffie gehecht? Wordt het gezien als rustmoment of gaat het personeel liever voor een lekkere snelle bak? Er zijn zes verschillende zetmethodes (Espresso, Fresh Brew & Filter, Instant, Cafitesse, Promesso, Capsule), dus zeker niet onbelangrijk om hier een goede keuze in te maken. 

3. Houd rekening met schoonmaaktijd en onderhoud
Een koffieapparaat moet (meestal) iedere dag worden schoongemaakt. Goed om te kijken hoe veel tijd jouw bedrijf hieraan wil besteden. Een espressomachine heeft bijvoorbeeld meer tijd nodig dan bij een ander apparaat. 

4. Bereken ook de kosten per kop koffie
Om in de schatten hoeveel geld je moet budgetteren voor de koffie op werk, kijk je niet alleen naar de aanschafprijs van het koffieautomaat op kantoor. De kosten per kop koffie zijn ook belangrijk.

Koffieautomaat kantoor nodig?

Heb je nog vragen of wil je misschien wel een aankoop doen? Neem gerust contact met ons op. De professionals van onze klantenservice staan je graag te woord en geven persoonlijk advies en ondersteuning.

Offerte (Koffieautomaat)

Ben je op zoek naar een goede koffieautomaat?

Ook een koffieautomaat op het werk?
Wij helpen je graag!

vraag een offerte aan ››
Scroll naar boven