Koffie op het werk: Hoe vind ik de beste koffieautomaat?

Ben je op zoek naar een fijne koffieautomaat? Kijk je uit naar écht lekkere koffie op het werk? Staat er soms een lange rij mensen voor je te wachten op koffie? Wij helpen je graag door middel van een aantal praktische tips, om de koffieautomaat te vinden die het beste bij jullie op kantoor past.

Koffie op het werk

Iedereen wil de allerbeste koffie op het werk. Logisch! Je spendeert hier toch een groot deel van je dag. Wij helpen graag om de allerbeste koffie te vinden, specifiek voor jullie situatie. Laat je daarom adviseren door een specialist. Wat zijn jullie specifieke wensen voor deze werkplek en met hoeveel mensen wordt er koffie gedronken? Wij, Gaasbeek Automaten Service, helpen graag je graag op weg. Ervaring is bij ons ruimschoots aanwezig, want wij leveren al sinds 1966, een breed scala van de beste koffieautomaten en duurzaam geproduceerde koffie, door heel Nederland. Dus wij weten waar we het over hebben. Juist: wat de allerlekkerste koffie uit een top automaat.

Koffie op het werk. Hoe krijg je de lekkerste
offerte aanvragen ››

Om het lekkerste kopje koffie te kunnen drinken, is het handig jezelf een aantal vragen te stellen. Betrek de collega’s gerust ook bij je zoektocht naar de beste koffie op het werk, want smaken verschillen. Bekijk onze 5 tips op en vind snel een passende koffie-oplossing.

Tip 1 Beschouw koffie op het werk als fijnproeverij

Wat voor soort of merk koffie op het werk wil je kunnen drinken? En welke zetmethode? Douwe Egberts en Nescafé zijn slechts enkele merken die wij aanbieden. Waar de één niet afwijkt van de échte filterkoffie, hecht de ander juist aan koffie met een schuimlaagje. Welke zetmethode heeft de voorkeur heeft en wat zijn de kenmerken. Snelfilterkoffie, vriesdroog koffie, espresso van versgemalen bonen of wellicht Cafitesse Liquid? Het kan allemaal. Laat je wegwijs maken in de koffiesoorten die er zijn en proef vooral! 

Tip 2 Maak iedereen gelukkig met koffie op het werk

Hoe veel gebruikers zijn er op kantoor? En wil iedereen koffie of is er misschien ook vraag naar een variatie zoals Cappuccino? Je hebt grootverbruikers, minimalisten en alles daartussenin. Op sommige werkplekken wordt de hele dag koffie op het werk gedronken en dus veel gebruik gemaakt van de koffieautomaat. Misgrijpen wordt dan ook niet gewaardeerd. Maar er zijn ook werkplekken denkbaar waar minstens evenveel glazen thee of koffie melanges worden gedronken. Maak eens een inventarisatie van het aantal koffiedrinkers op het werk. 

Tip 3 Weetje over koffie op het werk: comfort is de standaard, luxe de plus

Naar welke vorm van luxe ben je op zoek? Gaan jullie voor een betrouwbare alleskunner of zoeken jullie het neusje van de zalm? De beste koffieautomaten voor in de kantine of op kantoor zijn niet alleen solide en duurzaam, maar vooral ook prettig in het gebruik en genieten van een mooie uitstraling. Het oog wil immers ook wat. Afhankelijk van de frequentie en intensiteit waarmee de koffieautomaat gebruikt zal worden, is het belangrijk een goede afweging te maken in de vorm en uitvoering van de automaat waar je voor kiest. 

Koffiemachines koffie op het werk
offerte aanvragen ››

Tip 4 Durf te kiezen: compact of ultra strak design voor koffie op het werk? 

Wil je een koffieautomaat voor tien of voor vijfhonderd kopjes koffie per dag? Heb je een mooi plekje vrijgemaakt op het aanrecht van de bedrijfskeuken, of heb je een - nu nog - kale hoek in de foyer speciaal voor de nieuwe koffieautomaat in gedachten? Klein is fijn, maar niet altijd handig. Grote afdelingen en grootverbruikers vragen om andere koffieautomaten dan een klein kantoor. Gelukkig zijn de keuzemogelijkheden voor koffie op het werk in grootte, design en capaciteit bijna oneindig. Neem geen genoegen met ‘net niet’. 

Tip 5 Laat je adviseren voor de juiste koffie op het werk

Geen zin om onoverzichtelijke websites af te struinen op zoek naar de beste koffieautomaat voor op het werk? Dat komt goed uit: het is tijdrovend en levert waarschijnlijk niet op wat je zoekt. Bezoek eens onze showroom of laat je op jullie locatie adviseren door iemand met verstand van koffiezaken. Een specialist die goed luistert, objectief is en meekijkt. Succesvolle aanschaf van een koffieautomaat? Service op maat is écht de meest effectieve manier.

Offerte (Koffieautomaat)

Ben je op zoek naar een goede koffieautomaat?

Ook de lekkerste koffie op het werk?
Wij helpen je er graag aan!

vraag een offerte aan ››

Top-tien meest verkochte koffieautomaten

DE-koro-koffieautomaten-gaasbeek-automatenservice.jpg

1. Koro

Douwe Egberts
Compact, volautomatisch en boordevol melkvariatie

bekijk machine ››
DE-Cafitesse-Excellence-Compact-koffieautomaten-gaasbeek-automatenservice.jpg

2. Excellence Compact

Douwe Egberts
Snel, kwalitatief hoogwaardig en gebruiksvriendelijk

bekijk machine ››
Yunio +.png

3. Yunio Espresso

Yunio
Verse bonen, uitgebreide keuze mogelijkheden, compact formaat

bekijk machine ››
Yunio_S1.png

4. Yunio Espresso X80

Yunio
Verse bonen & verse melk, grote diversiteit aan keuze mogelijkheden, eigentijds design

bekijk machine ››
NESCAFÉ Fusion Compact Espresso 2.0-afbeelding.png

5. Fusion Compact Espresso 2.0

Nescafé
Eigentijds design, ruime keuze, compact formaat

bekijk machine ››
Nescafe Fusion Compact 2.0 Instant lager geplaatst-afbeelding.png

6. Fusion Compact 2.0

Nescafé
Compact, luxe uitstraling, zeer veel variatie en gebruiksvriendelijk

bekijk machine ››
nescafe-alegria-high-capacity-koffieautomaten-gaasbeek-automatenservice.jpg

7. High Capacity

Nescafé
Twee uitgiftepunten, strak design, grote volumes en geschikt voor alle kannen

bekijk machine ››
NESCAFÉ Fusion Espresso 2.0-afbeelding.png

8. Fusion Espresso 2.0

Nescafé
Energiezuinig, de nieuwste technologie, ‘alles klopt’; smaak, extractie en temperatuur

bekijk machine ››
Douwe-Egberts-Espresso-Omni-S-gaasbeeks-automatenservice.jpg

9. Omni Single

Douwe Egberts
Verse bonen, voor ieder wat wils, betrouwbaar

bekijk machine ››
DE-fresh-brew-omni-koffieautomaten-gaasbeek-automatenservice.jpg

10. Omni

Douwe Egberts
Stijlvol, overzichtelijk, verse koffie

bekijk machine ››

Toe aan heerlijke koffie op het werk?

Je hoeft er de deur niet voor uit. De specialisten van Gaasbeek komen langs bij jou op de zaak om je te informeren over alle opties die een koffieautomaat te bieden heeft.

vraag een offerte aan ››
Scroll naar boven