Koffie op het werk. Hoe krijg je de lekkerste?

Slappe koffie op het werk? En op zoek naar een fijne koffieautomaat? Wij geven je een aantal praktische tips om de koffieautomaat te vinden die het beste bij jou op kantoor past.

Iedereen wil de allerbeste koffie op het werk. Hoe vind je die? Hiervoor laat je je adviseren door een specialist. Gaasbeek Automatenservice levert de beste koffieautomaten en duurzame koffie door heel Nederland en doet dat al sinds 1966. We weten waarover we het hebben. Juist: wat de allerlekkerste koffie uit de koffieautomaat is.

Koffie op het werk. Hoe krijg je de lekkerste

Om op het werk de beste koffie te kunnen drinken, is het handig jezelf een aantal vragen te stellen. Betrek de collega’s er gerust ook bij; smaken verschillen bij koffie op het werk. Volg onze 5 tips op en vind snel een passend antwoord. 

Tip 1 Beschouw koffie als fijnproeverij

Wat voor soort koffie wil je kunnen drinken? En welke zetmethode? Waar de een niet afwijkt van de échte filterkoffie, wil de ander juist koffie met een schuimlaagje. Ga na welke zetmethode de voorkeur heeft. Snelfilterkoffie, vriesdroog koffie, espresso van versgemalen bonen of wellicht Cafitesse Liquid, de speciale blends van Douwe Egberts? Het kan allemaal. Laat je wegwijs maken in de koffiesoorten die er zijn en proef vooral! 

Tip 2 Maak iedereen gelukkig met koffie op het werk

Hoe veel gebruikers heb je op kantoor? En wil iedereen koffie, of misschien ook wat anders? Je hebt grootverbruikers en minimalisten, en alles daartussenin. Op sommige werkplekken staat de hele dag door een volle koffiepot op tafel. Daar wil niemand misgrijpen. Maar er zijn ook werkplekken denkbaar waar minstens evenveel glazen thee of koffiemelanges worden gedronken. Maak eens een inventarisatie van het aantal koffiedrinkers op het werk. 

Tip 3 Weet: comfort is de standaard, luxe de plus

Naar welke vorm van luxe ben je op zoek? Zoek je een betrouwbare alleskunner of het neusje van de zalm? De beste koffieautomaten voor in de kantine of op kantoor zijn niet alleen solide en duurzaam, maar vooral ook gemakkelijk in het gebruik en prettig om te zien. Het oog wil immers ook wat. Afhankelijk van de frequentie en intensiteit waarmee de koffieautomaat gebruikt zal worden, is het belangrijk een goede afweging te maken in de vorm en uitvoering van de automaat waar je voor kiest. 

Tip 4 Durf te kiezen: compact of ultra strak design? 

Wil je een koffieautomaat voor tien of voor vijfhonderd kopjes koffie per dag? Heb je een mooi plekje vrijgemaakt op het aanrecht van de bedrijfskeuken, of heb je een - nu nog - kale hoek in de foyer speciaal voor de nieuwe koffieautomaat in gedachten? Klein is fijn, maar niet altijd handig. Grote afdelingen en grootverbruikers vragen om andere koffieautomaten dan een klein kantoor. Gelukkig zijn de keuzemogelijkheden in grootte, design en capaciteit bijna oneindig. Neem geen genoegen met ‘net niet’. 

Tip 5 Laat je op het werk adviseren

Geen zin om grote showrooms of onoverzichtelijke websites af te struinen op zoek naar de beste koffieautomaat voor op het werk? Dat komt goed uit: het is tijdrovend en levert meestal bar weinig op. Beter laat je je op het werk adviseren door iemand met verstand van koffiezaken. Een specialist die goed luistert en meekijkt. Succesvolle aanschaf van een koffieautomaat? Service op maat is écht de meest effectieve manier.

Offerte aanvragen

Goede koffie maakt blij

Gaasbeek heeft in de afgelopen tijd al heel veel klanten blij gemaakt met heerlijke koffie. Maar wat maakt een leverancier van koffie en koffieautomaten nou precies de allerbeste? Onze klanten vertellen het.

referenties-go-tan-gaasbeek-automatenservice.jpg

“Wij houden van betrouwbare, langdurige samenwerkingen èn van lekker eten en drinken. Mijn vader was een echte koffiekenner. Ik denk dat hij een van de eersten was in Nederland die een heus espressoapparaat meenam uit Italië in 1974. Nog steeds vind ik het belangrijk hoe vers de koffie is en smaakt. Die smaak vind ik bij Gaasbeek.”

referenties-boot-gaasbeek-automatenservice.jpg

“Net als BOOT wil Gaasbeek de opdrachtgever ontzorgen, door mee te denken en perfecte service te leveren bij installatie en nazorg. Gaasbeek snapt de waarde van een goede kop koffie, want bij de koffieautomaat gebeurt het echte werk…”

referenties-kampert-bouw-gaasbeek-automatenservice.jpg

“Ik vind het belangrijk dat de mensen op de bouw lekkere koffie drinken, uit automaten welke weinig onderhoud- en schoonmaaktijd vragen. Ik ervaar Gaasbeek als een betrouwbare partner welke echt luistert naar de klant, daarnaast leveren ze ook snel.”

Ben je op zoek naar een goede koffieautomaat?

Ook de lekkerste koffie op het werk?
Wij helpen je er graag aan!

vraag een offerte aan ››

Top-tien meest verkochte koffieautomaten

DE-koro-koffieautomaten-gaasbeek-automatenservice.jpg

1. Koro

Douwe Egberts
Compact, volautomatisch en boordevol variatie

bekijk machine ››
DE-Cafitesse-Excellence-Compact-koffieautomaten-gaasbeek-automatenservice.jpg

2. Excellence Compact

Douwe Egberts
Snel, handzaam en gebruiksvriendelijk

bekijk machine ››
nescafe-milano-fusion-compact-espresso-koffieautomaten-gaasbeek-automatenservice.jpg

3. Milano Fusion Compact

Nescafé
Eigentijds design, ruime keuze, compact formaat

bekijk machine ››
nescafe-milano-fusion-espresso-koffieautomaten-gaasbeek-automatenservice.jpg

4. Milano Fusion

Nescafé
Energiezuinig, eenvoudige bediening, perfecte kwaliteit

bekijk machine ››
DE-espresso-barista-one-koffieautomaten-gaasbeek-automatenservice.jpg

5. Barista One

Douwe Egberts
De allerbeste bonen, innovatief, volautomatisch

bekijk machine ››
nescafe-alegria-fusion-compact-koffieautomaten-gaasbeek-automatenservice.jpg

6. Alegria Fusion Compact

Nescafé
Compact, touchscreen, LED-verlichting

bekijk machine ››
nescafe-alegria-high-capacity-koffieautomaten-gaasbeek-automatenservice.jpg

7. Alegria High Capacity

Nescafé
Twee uitgiftepunten, strak design, grote volumes

bekijk machine ››
DE-instant-bravo-koffieautomaten-gaasbeek-automatenservice.jpg

8. Bravo

Douwe Egberts
Klein, eenvoud, gebruiksvriendelijk

bekijk machine ››
Douwe-Egberts-Espresso-Omni-S-gaasbeeks-automatenservice.jpg

9. Omni Single

Douwe Egberts
Krachtig, extra canister, betrouwbaar

bekijk machine ››
DE-fresh-brew-omni-koffieautomaten-gaasbeek-automatenservice.jpg

10. Omni

Douwe Egberts
Stijlvol, overzichtelijk, veelzijdig

bekijk machine ››

Toe aan heerlijke koffie op het werk?

Je hoeft er de deur niet voor uit. De specialisten van Gaasbeek komen langs bij jou op de zaak om je te informeren over alle opties die een koffieautomaat te bieden heeft.

vraag een offerte aan ››
Scroll naar boven