Onze Rheavendors koffieautomaten

Espresso

cino-ec-bonen-wit-koffieautomaten-gaasbeek-automatenservice.jpg
Aantal kopjes icon

90 p.u.

Soort koffie icon

Espressobonen

Aantal mogelijkheden icon

8

Rheavendors

Cino EC Bonen (wit)
cino-ec-bonen-zwart-koffieautomaten-gaasbeek-automatenservice.jpg
Aantal kopjes icon

90 p.u.

Soort koffie icon

Espressobonen

Aantal mogelijkheden icon

8

Rheavendors

Cino EC Bonen (zwart)

Rheavendors koffieautomaten met een eigentijdse look

Als ondernemer drink je op de zaak graag goede koffie. Je werkdag begint hierdoor goed, net als die van jouw werknemers. Bovendien komen klanten daardoor graag bij je langs en kun je leveranciers altijd van een kopje verse koffie voorzien. Een goede koffieautomaat is dan ook een vereiste voor je bedrijf.

Met een koffieautomaat van Rheavendors kies je voor een kwalitatief exemplaar met een eigentijdse uitstraling die jou zeker voldoening oplevert. Rheavendors komt namelijk tegemoet aan de hoge eisen die aan koffie worden gesteld op de werkvloer. Klasse en kwaliteit, dat zijn typisch kenmerken van Rheavendors en daarom past het uitstekend binnen je bedrijf.

Rheavendors 

Het Italiaanse Rheavendors is al meer dan 50 jaar wereldwijd actief met zowel de productie als distributie van koffieautomaten en diverse andere automaten. Wie anders dan Italianen weten hoe belangrijk een espresso of kopje koffie is? Juist ja! Wat voor koffiemachine je ook koopt, elk exemplaar kenmerkt zich door een eigentijdse en frisse uitstraling en is bovendien compact vormgegeven. De koffiemachines zijn eenvoudig in gebruik en beschikken daarnaast over een ruime variatie. Wij zijn dan ook uitermate trots op het feit dat je bij ons terecht kan voor een Rheavendors koffiemachine.

Familiebedrijf en koffiespecialist 

Gaasbeek is dé koffiespecialist van Nederland en weet als geen ander wat ondernemers belangrijk vinden. Wij gaan in ons dagelijks werk dan ook zorgvuldig te werk en doen er alles aan om jou als ondernemer de ultieme koffiebeleving te doen ervaren. Het is ons streven om jou te ontzorgen en een fantastische koffie-ervaring te bieden.

Een topmerk als Rheavendors past daarom uitstekend in ons uitgebreide aanbod koffieautomaten en koffiebonen. Bovendien is ons familiebedrijf al sinds 1966 actief en dus kan je altijd rekenen op een uitgebreide kennis en uitstekende dienstverlening richting onze klanten.

rheavendors-koffieautomaten-automaten-gaasbeek-automatenservice.jpg

Koffieautomaten

Elke koffiemachine die je aantreft in onze showroom en op onze website is van topkwaliteit. Stuk voor stuk merken die zeer betrouwbaar zijn en waar we achter staan.

koffieautomaat kopen ››

Ben je op zoek naar een goede koffieautomaat?

Ben je op zoek naar een goede koffieautomaat?
Wij helpen je graag aan lekkere koffie.

vraag een offerte aan ››
onze-service-en-voordelen-gaasbeek-service-gaasbeek-koffie-automaten-2.jpg

Onze service en voordelen 

Koffie, melk, cacao en alle overige producten voor je Rheavendors koffiemachine bestel je natuurlijk online bij Gaasbeek. Vanaf € 50,- verzenden wij gratis.

Eerst een vrijblijvende afspraak maken? Dat doen we graag. Het gaat er tenslotte om dat je een aankoop doet waar je oprecht blij mee bent, niet waar? Kom daarom gerust langs in onze showroom in Ede en ontdek wat Rheavendors je te bieden heeft als het aankomt op een goede koffieautomaat op de werkvloer.

Maak voor het bezoek aan onze showroom een afspraak en wij zorgen dat de koffie klaar staat! Wil je liever dat we bij jou langskomen? Uiteraard is dit geen enkel probleem. Laat je contactgegevens achter op de site, dan nemen wij contact met je op.

Scroll naar boven