Cup-a-Soup automaat

“Vier uur Cup-a-Soup” is een reclameboodschap die werkt. We worden aan het eind van de middag allemaal geconfronteerd met het welbekende dipje, zo ook jouw werknemers. Kom hen hierin tegemoet door het plaatsen van een Cup-a-Soup automaat of carrousel op de werkvloer. De voordelen van soep op het werk? Het zorgt voor het zoutige opkikkertje, het is erg lekker en een soepmomentje is ook nog eens erg gezellig. En ook voor soep op het werk zit je bij Gaasbeek Automatenservice goed. Kies voor een Cup-a-Soup automaat of een Cup-a-Soup carrousel.

Heerlijke en snelle soep op het werk

Tijd is geld en op de werkvloer moet er gewerkt worden, dat is algemeen bekend. Daarom dat Cup-a-Soup ook een snelle manier van heerlijke soep op het werk is. De Cup-a-Soup automaten zijn afgestemd op de behoefte van zowel kleine als grote bedrijven en dan ook verkrijgbaar in verschillende formaten. Kies voor een Cup-a-Soup automaat mini met drie verschillende smaken, de Cup-a-Soup carrousel met zes smaken of een stand alone automaat met vier smaken.

Voor elk bedrijf is er dus wel een passende Cup-a-Soup oplossing. En bij Gaasbeek is de Cup-a-Soup verkrijgbaar in alle favoriete smaken van jou en je werknemers.