Facebook pixel

Bezoek onze showroom

Je koopt graag weloverwogen een koffieautomaat die aansluit op jouw wensen en past bij jouw bedrijf. Met een 400 m2 grote showroom geven we je een kijkje in wat er zoal mogelijk is en wat erbij komt kijken. Zo bieden we een ruime keuze aan merken en variaties, maar altijd een professioneel koffiezetapparaat. Welke koffiemachine je ook aanschaft, topkwaliteit is altijd gegarandeerd. Dit komt mede door de keuze uit maar liefst 50 verschillende koffieautomaten van 6 fabrikanten.

Maak een afspraak, dan zorgen wij dat de koffie klaar staat!

ADVIES OP MAAT BIJ DE AANKOOP VAN EEN KOFFIEMACHINE

Graag geven wij je objectief advies bij de aankoop van een nieuwe koffiemachine op de werkvloer. Wat je koffiewensen ook zijn, bij Gaasbeek denken we in mogelijkheden en zien we altijd mogelijkheden voor een professioneel koffiezetapparaat.

Een koffiemachine voor professioneel gebruik bekijk je daarom in onze showroom en vervolgens maak je een keuze die past bij je budget en verwachtingen. Maak altijd eerst een afspraak, zodat we zeker weten dat één van onze experts ook aanwezig is om zijn/haar koffiekennis te delen.

Wij komen ook graag bij je langs om het een en ander met je door te nemen. We geven dan direct adviezen en tips wat mooi past binnen jouw onderneming.

Gaasbeek 4025