Facebook pixel

Waarom fair trade koffie?

Koffie smaakt nog lekkerder als je weet dat deze fair trade is. Eerlijke koffie met een heerlijke smaak, wie wil dat nu niet? Daarom bieden wij onder meer de keuze uit fair trade koffie of andere producten. Onbezorgd genieten van een kop koffie of espresso én de boer krijgt een eerlijke prijs voor zijn koffiebonen. Wij zetten graag in op duurzaam geproduceerde producten en koffiebonen én een goede prijs voor elke koffieboer. Daarom bieden wij de keuze uit een veelzijdig assortiment fair trade koffiebonen.

ONS AANBOD FAIR TRADE KOFFIE 

Fair trade koffie is er in allerlei soorten en maten. Eerlijke en duurzame fair trade koffiebonen zijn er bijvoorbeeld van Nescafé en Douwe Egberts. Deze A-merk koffiesoorten zijn voorzien van een Fair Trade keurmerk of een maatschappelijk verantwoord keurmerk (MVO). Verder kan je bij ons ook terecht voor een fair trade huismerk koffie, onze Selection-lijn. Onze Selection koffie is herkenbaar aan het Fair Trade certificaat.

DE VOORDELEN VAN FAIR TRADE KOFFIE 

Fair trade koffie is misschien niet jullie eerste keuze, maar het geeft een goed gevoel om aan te schaffen. Het levert diverse voordelen op:

  • Boeren verkopen hun producten voor een eerlijke en stabiele prijs.
  • Fair Trade stimuleert het gebruik van ecologisch verantwoorde landbouw.
  • De smaaksensatie van fair trade koffie doet niet onder voor die van gewone koffie.
Ons aanbod fair trade koffie over gaasbeek service gaasbeek koffie automaten
Gaasbeek Automatenservice sfeerfoto home
Team001

Ben je op zoek naar de juiste koffiesoort?
Wij helpen je graag aan lekkere koffie.

Bestel fair trade koffiebonen over gaasbeek service gaasbeek koffie automaten

BESTEL FAIR TRADE KOFFIEBONEN BIJ GAASBEEK 

Hecht je waarde aan het milieu én een eerlijke prijs voor koffieboeren? Dan is de keuze voor fair trade koffiebonen al snel gemaakt.

Dankzij een veelzijdig assortiment koffiebonen op onze site zit er zeker iets voor je bij. Bestel gemakkelijk online via de webshop of neem een kijkje in onze showroom.

Onze koffiemeesters laten je graag het één en ander zien, proeven en beleven. Laat je gegevens achter via de site, dan nemen wij contact op voor het inplannen van een afspraak.