Facebook pixel

Typisch Gaasbeek

28-10-2019

Gaasbeek KwartaalA Blog1Foto1

Gaasbeek is een trots familiebedrijf met een onuitputtelijke liefde voor lekkere koffie. Door heel Nederland verzorgen we al jarenlang werkelijk alles wat te maken heeft met koffie op de werkvloer. Van koffiebonen tot roerstaafjes en van technisch onderhoud tot totaalconcept, inclusief alle non-food.

FIJN BINNENKOMEN

Het is voor ons belangrijk dat het voor iedere klant voelbaar is hoe belangrijk hij voor Gaasbeek is. Service is hier écht alles. Elke dag werken we hard aan een naadloze planning en strak uitgevoerde logistiek. We zorgen ervoor dat alle bestellingen keurig en tijdig voor levering klaargemaakt worden. Onze vakkundige monteurs leveren onderhoud en nazorg van de beste kwaliteit. En laten we de glimlach niet vergeten. Eenmaal bij ons binnen zie je overal waar je kijkt een vriendelijk glimlachend gezicht.

Ik wil ook goede koffie op werk ››

Gaasbeek KwartaalA Blog1Foto2

BLIJF KALM, DRINK KOFFIE

‘Een verademing in tijden van stress, drukte en haast’, horen we vaak. Voor ons is het een principekwestie: afspraak is afspraak. Elke dag draait het bij Gaasbeek om snelheid, duidelijkheid en flexibiliteit voor de klant. Principes waarmee alle medewerkers iedere vraag en elke klant tegemoet treden. Heldere afspraken en begrijpelijke informatie geven namelijk rust. En laat dat nou net de ideale omstandigheid zijn om optimaal van een goede kop koffie te genieten!

VAN ROERSTAAFJE TOT VERSE ESPRESSO

Er gaan 50 verschillende A-merk koffieautomaten van 6 verschillende fabrikanten bij ons de deur uit. Ook diverse bijbehorende A-merk ingrediënten en non-foodproducten gaan dagelijks richting klanten door het hele land. Aan bedrijven die een koffiemachine van ons hebben staan, leveren we ook Coca-Cola frisdrankautomaten, snackautomaten, waterkoelers en Cup-a-Soup automaten. Een behoorlijk compleet assortiment dus.

ZAKELIJKE KOFFIEWENSEN?

Wij gaan verder dan alleen het leveren van een koffieautomaat. Klanten vinden bij ons handige totaalconcepten op maat, de lekkerste koffiebonen en uitstekende service. Kortom: de beste ingrediënten, producten én snelle service. Want vandaag besteld, is morgen in huis. Ervaar onze service en kwaliteit en geniet morgen al van de beste koffie op de werkvloer!

Ik wil ook goede koffie op werk ››

Dit artikel delen: