Facebook pixel

Onze service kost niks

20-01-2020

Gaasbeek KwartaalA Blog4Foto1

Ja, wij verkopen en verhuren koffieautomaten voor op kantoor. Maar dat is lang niet alles wat we doen. Gaasbeek levert al het technisch onderhoud, de nazorg én de allerbeste ingrediënten zelf. We komen zo nodig met de spullen tot aan de vriezer – in het geval van Liquid Cafitesse koffie – en in de opslag van het bedrijf. 

Afspraak is afspraak

Hoe fijn is het als een afspraak wordt nagekomen? Juist. Noem ons ouderwets, maar wij zijn nog gewoon 100% van ‘afspraak is afspraak’. Voor ons is het de normaalste zaak van de wereld: doen wat je zegt. En door onze jarenlange ervaring weten we het altijd voor elkaar te krijgen om onze afspraken waar te maken. Voor iedere klant.

Ik wil ook goede koffie op werk ››

Gaasbeek KwartaalA Blog4Foto2

Allround en toch uniek

Er zijn meer services die ons uniek maken. Vóór 15.00 uur bestelde producten leveren we reeds de volgende dag. En klanten die een koffieautomaat van Gaasbeek hebben staan, kunnen tevens gebruikmaken van ons aanbod non-food productenCoca-Cola frisdrankautomatenwatercoolerssnoep- en soepautomaten. Een totaalconcept met gegarandeerde service: dat is een unieke combinatie.

Ervaren is geloven

Gaasbeek ziet erop toe dat iedere klant de beste service krijgt. We hebben een reputatie hoog te houden, maar daarnaast houden we vooral van blije klanten. Dat maakt ons werk plezierig. Kennismaken met onze servicegerichte werkwijze? Kom eens langs of nodig ons uit en ervaar het zelf.

Ik wil ook goede koffie op werk ››

Dit artikel delen: