Facebook pixel

Ervaar het gemak van onze vernieuwde webshop

21-06-2022

Screenshot 2022 06 14 11.51.33

Begint je voorraad te slinken en wil je snel en gemakkelijk kunnen bijbestellen? Dan word je ongetwijfeld heel blij van onze vernieuwde webshop. 

Bij Gaasbeek krijg je altijd maatwerk advies. Zo ben je altijd zeker van de best passende koffieautomaat en producten. Ben je eenmaal op en top voorzien, dan komt het aan op service: makkelijk producten kunnen bijbestellen, direct contact en snelle hulp bij storingen. Ook daar maken we bij Gaasbeek werk van. Met onze vernieuwde webshop zetten we daarin nog een extra stap vooruit.

SNEL BESTELLEN

Met de nieuwe webshop bestel je jouw favoriete producten eenvoudig en snel. Je vindt ze via de productcategorieën of via de zoekfunctie op naam of op productnummer. Kan het nog makkelijker? Ja hoor, maak de producten die je doorgaans bestelt ‘favoriet’, zo heb je direct je eigen bestellijst.
Eerder bestelde producten vind je ook in de aankoophistorie terug. Een vervolgbestelling is dus snel geregeld.

ACTIEPRODUCTEN

Houd vanaf nu ook zeker onze actieproducten in de gaten. Die zijn nu ook zichtbaar ook in de shop. De mooie aanbiedingen wisselen regelmatig en geven jou de kans om op het juiste moment jouw favoriete product met een mooie korting in te kopen. Of pak je kans en probeer eens iets nieuws.

FACTUREN

Via de webshop kun je in jouw persoonlijke account bij iedere bestelling de bijbehorende factuur terug vinden. Handig voor je eigen inkoopadministratie en voor je budgetplanning.

STORINGEN MELDEN

Via onze vernieuwde webshop kun je niet alleen producten bestellen, maar ook storingen melden. Is er iets aan de hand met jouw koffieautomaat, dan geef je dat snel en makkelijk online aan ons door. De melding komt dan direct binnen bij onze helpdesk en wordt zo snel mogelijk opgepakt. Afhankelijk van de melding proberen we het probleem op afstand of bij jou op locatie op te lossen. In dat laatste geval komt een van onze monteurs bij je langs. Hoe dan ook zorgen we ervoor dat je zo snel mogelijk weer kunt genieten van lekkere koffie. 

DIRECT AAN DE SLAG

Als klant van Gaasbeek kun je direct aan de slag. Ga naar de webshop, kies voor ‘Registreren’ en maak jouw persoonlijke account aan. Je kunt meteen beginnen met bestellen. Ben je nog geen klant bij Gaasbeek? Neem dan contact met ons op. We maken je graag eerst wegwijs in de mogelijkheden van Gaasbeek en zorgen daarna graag dat ook jij van alle gemakken van onze vernieuwde webshop kunt genieten.

Dit artikel delen: