Facebook pixel

De favoriete koffie van Mariska Onstein

27-08-2020

Blog Mariska 1 Gaasbeek

Mariska is al een aantal jaren één van de vaste gezichten binnen het team van de verkoop binnendienst bij Gaasbeek Automaten Service. Ze beantwoordt graag alle vragen die binnenkomen, ze geeft handig en praktisch advies en is altijd in voor een goed gesprek. En daar hoort natuurlijk een lekker bakje koffie bij! Gaasbeek is een familiebedrijf met een grote passie en liefde voor lekkere koffie. Maar Mariska... hoe denk jij zelf eigenlijk over koffie?

HEERLIJK KOFFIEMOMENT IN DE OCHTEND

“De ochtend is voor mij hét koffiemoment van de dag. Met een goede kop koffie word ik pas echt wakker en daarom kan ik er extra van genieten aan het begin van de dag. Thuis heb ik een koffiezetapparaat met snelfiltermaling. Tegenwoordig zijn er vele soorten melk verkrijgbaar. Toch kies ik er altijd voor om normale, volle melk toe te voegen aan mijn koffie. Gewoon een klein beetje voor de smaak. Zo drink ik mijn koffie het liefst en ben ik helemaal klaar voor de (werk)dag!”

"Iedereen wordt blij van een goede bak koffie!"

KOFFIEDRINKEN BETEKENT GEZELLIGHEID

“Ik ben pas koffie gaan drinken na mijn 30ste. Inmiddels is het een gezellige gewoonte geworden om de dag te beginnen met koffie. Dat is geleidelijk gegaan en vandaag de dag kan ik eigenlijk niet meer zonder. Koffiedrinken associeer ik met gezelligheid. Ga maar eens na, bijna overal is koffie te vinden. Thuis, op het werk, bij de buren, wanneer je een keuken uitzoekt. Dat koffiedrinken gezellig wordt gevonden, besef ik des te meer sinds ik werkzaam ben bij Gaasbeek. Het nodigt uit om zomaar een praatje te maken. Met collega’s of klanten, iedereen wordt blij van een goede bak koffie.”

Blog Mariska 2 Gaasbeek

ELKE DAG SMAAKVOLLE KOFFIE

“In de kantine bij Gaasbeek staat een automaat met versgemalen koffiebonen en verse melk. Op het werk kies ik vaak voor cappuccino. Ik heb gemerkt dat een kopje koffie niet zomaar ‘een kopje koffie’ is voor mensen. Er zit echt een gevoel aan vast. Een koffiemoment is er om van te genieten. Inmiddels heb ik kennis opgedaan van de verschillende soorten koffie, automaten en ingrediënten. Toch is en blijft smaak natuurlijk iets persoonlijks, waardoor klanten behoefte hebben aan een veelzijdige machine om aan alle smaken te voldoen. Daarin kunnen wij goed adviseren en onze automaten staan door heel Nederland."

De koffieautomaat die Mariska gebruikt:

  • Yunio met koeling. Dit is overigens een nieuwe machine in ons assortiment. We hebben hem getest en de test is geslaagd! 

Yunio Big

Dit artikel delen: