Schaerer koffiemachine

Al sinds 1924 ontwikkelt het Zwitserse merk Schaerer koffiemachines waarbij baanbrekende technologie samenkomt met de optimale prikkeling van onze zintuigen. Dankzij het brede assortiment koffiemachines, de expertise en de Zwitserse precisie is Schaerer dé koffiepartner voor bedrijven over de hele wereld. Bedrijven die van topkwaliteit, maximale service en heerlijke koffie willen genieten. Heb jij zo’n bedrijf? Dan is Gaasbeek Automatenservice dé partner voor jouw Schaerer koffiemachine.

Heerlijke verse koffie met een oogstrelend design

De koffiemachines van Schaerer zijn geschikt voor elke locatie waar goede koffie belangrijk is. Want koffie is meer dan alleen warm bruin water toch? Een goede koffieautomaat op het werk zorgt voor meer energie. En met een Schaerer koffiemachine maak je met één simpele druk op de knop een heerlijke koffie, espresso, cappuccino of latte macchiato. Naast de heerlijke verse koffie is het design van een Schaerer koffiemachine ongeëvenaard oogstrelend.

Eindelijk aandacht voor je bakje koffie met een Schaerer koffiemachine. Zit je nog vast aan een lopend contract? Geen probleem, maak gebruik van de overstapservice van Gaasbeek Automatenservice. Naast deze overstapservice bieden we nog veel meer superieurs op het gebied van dienstverlening en service. Bij ons ben je als klant namelijk nog altijd koning. Ervaar het zelf en maak een vrijblijvende afspraak.