Rheavendors koffieautomaten

Een heerlijk kopje koffie komt uit een goede koffieautomaat. En met één van de Rheavendors koffieautomaten, ben je verzekerd van zo een goede automaat. De koffieautomaten van Rheavendors komen tegemoet aan de hoge eisen die aan koffie op het werk worden gesteld. Want waarom zou je op het werk genoegen moeten nemen met slechte koffie? Kies voor kennis, klasse en kwaliteit, kies voor Rheavendors.

Het merk Rheavendors

Het merk Rheavendors is wereldwijd actief met zowel de productie als de distributie van koffieautomaten en automaten voor warme en koude dranken en snacks. Alle Rheavendors koffiemachines zijn machines met een frisse en eigentijdse look en compact en fraai vormgegeven. Dankzij de gebruiksvriendelijke bediening en het uitgebreide spoelprogramma zijn de Rheavendors koffiemachines ook nog eens bijzonder prettig in gebruik. Bij Gaasbeek Automatenservice presenteren we met trots de koffieautomaten van het merk Rheavendors.

Gespecialiseerd op het gebied van koffie

Familiebedrijf Gaasbeek is al sinds 1966 gespecialiseerd in alles op het gebied van koffie. Wat dit voor jou betekent? Dat wij uitsluitend werken met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en de meest exclusieve bonen die er zijn. En dat met een premium assortiment merken zoals Rheavendors. Proef, ruik en geniet van de lekkere koffie afkomstig uit de koffieautomaten van Rheavendors! Maak een vrijblijvende afspraak en ervaar het zelf.