Nescafé koffieautomaat

Wist je dat Nescafé koffie wereldwijd de meest gedronken koffie is? Gemiddeld worden er per seconde 5000 kopjes Nescafé gedronken. En deze koffie heeft niet alleen bij de particulier succes, ook op de professionele markt groeit de populariteit snel. Een Nescafé koffieautomaat op het werk zorgt voor meer energie. Bij Gaasbeek Automatenservice ben je aan het juiste adres voor deze energie. Nescafé op het werk is koffie die je altijd al wilde hebben.

Het merk Nescafé

Nescafé, onderdeel van Nestlé, is ’s werelds eerste instant koffie, waarbij het uitgesproken koffiearoma behouden is gebleven. Het geheim? Het creëren van een oplosbare koffie met voldoende koolhydraten. In 1938 werd Nescafé in Zwitserland gelanceerd en twee jaar laten was het wereldwijd, in meer dan 30 landen beschikbaar. Nescafé koffie is koffie die van boon tot kopje koffie geproduceerd wordt met respect voor mens en milieu. Dit volgens het Nescafé plan met drie duurzame pijlers: verantwoorde landbouw, verantwoorde productie en verantwoorde consumptie.

Het populaire Nescafé apparaat bij jou op kantoor

Het merk Nescafé staat voor snelle, bedrijfszekere koffieautomaten die je arbeid en kosten besparen. Bij Gaasbeek ben je ook nog eens verzekerd van een betaalbaar Nescafé apparaat van topkwaliteit. En deze heerlijke koffie is ook nog eens verkrijgbaar in diverse smaakvariaties. Want waarom zou je op het werk genoegen moeten nemen met slechte koffie?

Met een Nescafé koffiemachine op het werk maak je iedereen blij!