Snelfilter koffie – het ouderwetse koffie zetten

Snelfilter koffie is koffie zetten op de ouderwetse manier. Het is dan ook de meest populaire en meest gebruikelijke manier om koffie te zetten. Snelfilter koffie wordt speciaal gebrand en gemalen voor snelfilter systemen. De snelfilter koffie zelf gaat in een papieren filter, waar dan langzaam heet water op druppelt. Door de zwaartekracht druppelt dit water door de koffie en de filter in de kan. En dit gebeurt, de naam snelfilter zegt het eigenlijk al, op een snelle manier. Snelfilter koffie is dus de ideale methode om grote hoeveelheden koffie voor directe consumptie te bereiden.

Op zoek naar de beste koffieautomaat voor op de zaak en interesse in een snelfilter systeem? Bij Gaasbeek Automaten Service denken we graag met je mee, want over koffie moet je goed nadenken. Dit doen we graag onder het genot van een lekker kopje koffie.

Snelfilter koffie van de meest exclusieve bonen

De snelfilter koffie die je bij Gaasbeek kunt bestellen, is gemaakt van de meest exclusieve bonen. Dit omdat wij uitsluitend werken met ingrediënten van uitstekende kwaliteit en dat voor een betaalbare prijs. En zowel de bonen als de machines zijn producten waar wij achter staan.

Je koffie wordt nog lekkerder met Gaasbeek!