Nescafé Alegria koffieautomaten

De Nescafé Alegria serie is een totaal nieuwe lijn en tevens de best verkochte koffiemachines van Nescafé. Bent u op zoek naar de ultieme koffiebeleving op het werk? Kijk dan zeker eens naar deze koffieautomaten! Nescafé Alegria staat voor kwaliteit, gemak en smakelijke koffievariaties met een eigen karakter. Naast het gewone kopje koffie voorzien de apparaten ook in andere smaken zoals latte macchiato en cappuccino.

Nescafé Alegria: welke machine past bij u?

Drinken uw medewerkers dagelijks honderden kopjes koffie of zoekt u juist een kleine koffieautomaat voor slechts een paar fijnproevers? Nescafé Alegria heeft altijd een machine die bij u past. Kiest u voor de Elegante Premium, dan geniet u van verse koffiebonen en maar liefst 12 heerlijke smaken. Wilt u binnen 10 seconden een heerlijk kopje koffie? Dat kan met de Nescafé Alegria High Capacity. Deze krachtige machine is geschikt om meer dan honderd medewerkers in hun dagelijkse koffiebehoefte te voorzien!

Nescafé Alegria prijs informatie

Wist u dat u bij ons ook een koffieautomaat kan huren? Zo geniet u elke dag van verse koffie zonder een grote investering te hoeven doen. Vraag bij twijfel over het juiste apparaat gerust een adviesgesprek aan of test de koffieautomaten in onze showroom. Weet u precies wat u wil en wordt u liever de eigenaar van een gloednieuwe koffieautomaat op kantoor? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem voor meer informatie over de prijs van de Nescafé Alegria contact met ons op.

Welke koffiemachine past het best op uw kantoor? Bekijk alle Nescafe koffieautomaten online of neem contact op met onze medewerkers. Wij helpen u graag!