Fresh brew koffie voor een ouderwetse smaakbeleving

Fresh brew koffie is gemalen koffie van verse koffiebonen. Deze koffie is speciaal ontwikkeld voor automaten met een fresh brew systeem. Fresh brew is koffie die de ouderwetse zetkoffie van vroeger het beste nadert. Ben je dus op zoek naar deze smaakbeleving voor op de werkvloer, dan is een fresh brew koffieautomaat wellicht iets voor jou. Bij Gaasbeek Automaten Service geloven we in echte lekkere verse koffie. Ga voor kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs, ga voor de fresh brew koffie van Gaasbeek.

Voor fresh brew koffie hebben we koffiemachines van de beste merken beschikbaar zoals Douwe Egberts en Bravilor. En al onze machines zijn erg eenvoudig in het gebruik.

De perfecte kop koffie in slechts 20 seconden

Met een fresh brew koffiemachine bereid je de perfecte kop koffie in slechts 20 seconden. Dit komt door het intensieve snelle brandproces, de speciale samenstelling van de diverse melanges en de relatief snelle zetmethode. Bij fresh brew koffie wordt een zorgvuldig afgemeten hoeveelheid koffie voor één kopje, voor korte tijd in contact gebracht met een bepaalde hoeveelheid water. Met als resultaat het perfecte kopje koffie!

Smaakvolle koffie op ieder moment van de dag, kopje voor kopje vers gezet: dat is fresh brew koffie.