De beste espresso bonen kopen

Wist je dat er meer dan 60 verschillende soorten espresso bonen zijn? Bij Gaasbeek Automatenservice selecteren we alleen de beste en meest exclusieve espresso bonen voor onze melanges, en dat allemaal van een uitstekende kwaliteit. Want de kwaliteit van de espresso bonen bepaalt grotendeels de smaak van de koffie. Koffie is veel meer dan alleen warm bruin water, over koffie moet je nadenken. Koffie, koffie en nog eens koffie: daarin zijn wij gespecialiseerd.

De eerste stap naar een perfecte koffie

Niets is lekkerder dan een goede koffie gemaakt van verse espresso bonen. Bij Gaasbeek Automaten Service kun je superieure, versgebrande espresso bonen kopen. Onze espresso bonen zijn de eerste stap naar een perfecte koffie. Proef, ruik en geniet: ervaar de ultieme koffiebeleving!

De juiste koffiemachine voor op de zaak

Wanneer je kiest voor koffie gemaakt van espresso bonen, kun je kiezen uit verschillende soorten koffiemachines van de meest uiteenlopende merken. Van Douwe Egberts en Jura tot Schaerer en Rheavendors. Allemaal betaalbare, kwalitatieve koffiemachines met een prachtig design.

Voor het kopen van de beste koffiemachine en de bijbehorende espresso bonen ben je bij Gaasbeek dus aan het juiste adres. Onze koffiemeesters staan graag voor je klaar met een passend advies.