Douwe Egberts Cafitesse koffie in uw favoriete smaken

 

Met Cafitesse koffie geniet je binnen een handomdraai van een lekkere kop koffie op het werk. De Douwe Egberts Cafitesse koffieapparaten werken met geconcentreerde vloeibare koffie, waarmee u gemakkelijk en snel een kopje koffie zet. Door deze unieke manier van koffiezetten blijft alle smaak en aroma blijft behouden. Het resultaat is een heerlijk puur kopje koffie. DE Cafitesse koffie maakt koffiezetten op het werk eenvoudig én lekker!

Uw favoriete smaken Cafitesse

Cafitesse liquid is een vloeibare koffie van de beste kwaliteit. Dit product is alleen geschikt voor DE Cafitesse koffiemachines. De Cafitesse koffie is verkrijgbaar in allerlei verschillende smaken en variaties. Gaat u bijvoorbeeld voor espresso, café latte of cappuccino? Informeer bij onze medewerkers naar de mogelijkheden en uw favoriete smaken.

Douwe Egberts Cafitesse als beste getest

Door de heerlijke smaak komt Cafitesse koffie voortdurend als beste uit de test. Bovendien is het Douwe Egberts Cafitesse systeem ongelofelijk gebruiksvriendelijk. De koffiesystemen zijn ook nog eens eenvoudig bij te vullen en te reinigen. De beste keuze dus, voor diegenen die binnen enkele seconden de állerbeste koffie willen.

Vandaag besteld, morgen geleverd

Bestel vandaag voor 15:00 uur uw favoriete smaken Cafitesse eenvoudig online en wij leveren ze de volgende werkdag bij u af! Wilt u meer informatie over onze producten en prijzen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers, wij helpen u graag.