De beste én lekkerste koffiesoorten

Iedereen drinkt zijn koffie het liefst op zijn eigen manier. Wat jouw wensen op koffiegebied ook zijn: bij Gaasbeek Automaten Service hebben we de koffie die je altijd al wilde hebben. Dit omdat onze koffiesoorten en –varianten onuitputtelijk zijn. Van de snelle en gemakkelijke bak tot een heerlijke cappuccino: door ons vakmanschap sinds 1966 maken we alles op koffiegebied mogelijk. Bij ons is koffie veel meer dan alleen dat warme bruine water.

De meest exclusieve bonen die er zijn

Aangezien wij gespecialiseerd zijn op het gebied van koffie, ben je bij ons verzekerd van koffiesoorten met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en de meest exclusieve bonen die er zijn. Of je nou kiest voor snelfilter, fresh brew, instant koffie, liquid koffie of koffiebonen. En dat van prachtige merken zoals Douwe Egberts, Nescafé, Jura of Bravilor. Allemaal koffiesoorten waar wij achter staan!

Diverse soorten fairtrade koffie

Alle soorten koffie die we bij Gaasbeek voeren, zijn vanzelfsprekend fairtrade. Fairtrade koffie is een vakmanschap waarbij boeren topproducten leveren. Die topproducten staan garant voor de kwaliteit waar wij voor staan. En die kwaliteit is bij ons altijd betaalbaar.Het verschil tussen de diverse soorten koffie? Dat moet je proeven, ruiken en beleven! Maak een vrijblijvende afspraak met Gaasbeek en geniet van een lekker kopje koffie.