Jura koffiemachines

Bij het drinken van een lekker kopje koffie afkomstig van één van de Jura koffiemachines, waan je jezelf in een heuse Italiaanse koffiebar. Het merk Jura is pionier op het gebied van volautomatische espresso- en koffiemachines met prachtige designs en een super-de-luxe en moderne uitstraling. De koffiekwaliteit van een Jura koffieapparaat staat buiten kijf, het enige criterium zijn jouw eigen smaakpapillen. Maar je gelooft net als de koffiemeesters van Gaasbeek Automatenservice toch in echt lekkere koffie? Geloof dan in 100% kwaliteit en kies voor Jura!

Een koffiemachine van Jura voor de fijnproevers

Het inmiddels wereldwijd opererende Jura is een traditioneel Zwitsers merk en bestaat al sinds 1931. En al sinds 1931 houdt Jura rekening met de opkomende fijnproevers, die het genot van de uiteenlopende speciale koffiesoorten ontdekken. Het doel van dit merk? Het beste kopje koffie zetten, ongeacht welke melange gebruikt wordt of hoe de bonen gebrand zijn. Laat je gasten, klanten en medewerkers dagelijks genieten van de meest uiteenlopende koffiespecialiteiten met een koffiemachine van Jura.

De service van Gaasbeek Automatenservice

Bij familiebedrijf Gaasbeek Automatenservice ben je al sinds 1966 verzekerd van een perfect staaltje vakmanschap. Een bedrijf waar superieure dienstverlening en service dag in dag uit centraal staan. Zit je bijvoorbeeld nog aan een lopend contract vast? Geen probleem, want met behulp van onze overstapservice heb je je Jura koffiemachine zo in huis. En ook wanneer er een keer iets niet goed is met het Jura koffieapparaat, zijn we er. Persoonlijk contact met onze klanten, dat vinden wij belangrijk.