Douwe Egberts koffiemachine

Lekkere koffie op het werk is onmisbaar. Daarom geloven we bij Gaasbeek Automaten Service ook alleen maar in echte lekkere koffie. Een goede koffie staat garant voor een goed gesprek op het werk. Of het nou gaat om een goede start van de dag, een moment van rust, een moment met elkaar of een lekker verwenmomentje: Douwe Egberts maakt elk koffiemoment bijzonder. En bij ons ben je aan het juiste adres voor een Douwe Egberts koffiemachine.

Het merk Douwe Egberts

Douwe Egberts bestaat al sinds 1753. Niet voor niets dat het merk inmiddels bekend staat als de beste koffiemaker ter wereld. Het doel van Douwe Egberts is om jou optimaal te laten genieten van de lekkerste koffie en op die manier je dagelijkse momenten waardevoller te maken. En lekkere koffie begint bij het vinden van de juiste koffieboon. De koffiebonen die Douwe Egberts gebruikt in de koffiemachine, komen uit (sub)tropische gebieden zoals centraal- en Zuid-Amerika.

Een D.E. koffieautomaat is onmisbaar op de zaak

Of het bedrijf nou groot of klein is: een koffieautomaat van D.E. is onmisbaar op elke zaak. Met een koffiemachine van Douwe Egberts ben je verzekerd van constante kwaliteit en een spectaculaire smaakgarantie. Elke D.E. koffieautomaat heeft weer zijn eigen specialiteiten. Maak een keuze uit deze specialiteiten en kies voor een Douwe Egberts koffiemachine die past bij jou en je werknemers!