Bravilor koffiezetapparaat

Het merk Bravilor is inmiddels al 65 jaar autoriteit op het gebied van het produceren van dranksystemen van oer-Hollandse kwaliteit, voor het bereiden van warme dranken in het bijzonder. En bijzonder, dat is ook wat je kopje koffie moet zijn. Het wordt de hoogste tijd om aandacht te gaan besteden aan je koffie en te kiezen voor koffie die je altijd al had willen hebben. Bij Gaasbeek Automatenservice geloven we in echte lekkere koffie en de bijbehorende apparatuur. Kies voor een Bravilor koffiezetapparaat!

Elke Bravilor koffiemachine van Gaasbeek staat garant voor een uitstekende kwaliteit. Ook gebruiksvriendelijkheid, toonaangevendheid in techniek en design staan bij het koffiezetapparaat van Bravilor centraal.

Kies de juiste Bravilor koffiemachine

Naast de juiste koffiesoort, heb je voor dat lekkere kopje koffie ook de juiste koffiemachine nodig. Maar voor welk Bravilor koffiezetapparaat moet je nou eigenlijk kiezen? Het is in ieder geval belangrijk om het volgende duidelijk te hebben:

  • Welke koffievarianten wil je?
  • Voor hoeveel mensen per dag moet er koffie gezet worden?
  • Wordt de koffie gedurende de dag of op piekmomenten gedronken?
  • Is er wel of geen vaste wateraansluiting aanwezig?
  • Waar komt de Bravilor koffiemachine te staan en hoeveel ruimte is hier voor?

Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze uit ons uitgebreide assortiment Bravilor koffiemachines? Onze koffiemeesters staan graag voor je klaar met een persoonlijk advies. Maak een vrijblijvende afspraak en zie, ruik, proef en beleef onze exclusieve koffie zelf!