Facebook pixel
Koffiesoorten header gaasbeek automaten service

Disposables voor de zaak

Wegwerpservies is vaak van harte welkom bij bedrijven. Of het nu gaat om kartonnen borden of bestek, kartonnen bakjes, bekers of ander soort servies, Gaasbeek is hét adres voor al je disposables. Het is fijn wanneer je als ondernemer weinig tot geen omkijken hebt naar je kantinebenodigdheden. Wij weten als geen ander wat er nodig is in de kantine en hoe kartonnen disposables een aanwinst zijn voor diverse gelegenheden. Doe daarom je aankoop gemakkelijk online via onze shop en profiteer van al onze voordelen. Wij bieden jou een totaalconcept aan kantinebenodigdheden en ontzorgen jou daarom op ieder vlak.

RUIM AANBOD KARTONNEN BAKJES VOOR BORRELS OF GEBAK 

Kartonnen bakjes gebruik je voor diverse doeleinden. Zo kunnen werknemers ze gebruiken voor hun eten óf je zet ze op tafel en vult ze met borrelnootjes of chips. De vrijdagmiddagborrel is hier het juiste moment voor of als je iets anders te vieren hebt. Het loont daarom altijd om ze te bestellen voor de zaak.

SUP WETGEVING PER 1 JULI 2023

Vanaf 1 juli 2023 is er een nieuwe SUP wetgeving van kracht, die betrekking heeft op het gebruik van Single Used Plastics (afkorting SUP). Hierbij moeten we o.a. denken aan de plastic wegwerp bekers. Maar ook de huidige kartonnen bekers bevatten een laagje polymeren, om ze water- of vetafstotend te maken, waarmee het percentage gebruikt plastic hoger is dan de Nederlandse gestelde norm. Wat er precies verandert zie je op de pagina wijziging SUP wetgeving.

BESTEL DISPOSABLES ONLINE BIJ GAASBEEK 

Uiteindelijk maakt het niet uit wat voor disposables je bestelt in onze webshop. Je profiteert namelijk te allen tijde van onze goedkope prijzen en snelle levering. Wat je vóór 15:00 uur bestelt, ontvang je de volgende werkdag op de zaak. Laat deze kans daarom niet aan je voorbij gaan, maar bestel al je kartonnen bakjes en ander soort servies gemakkelijk online bij Gaasbeek, dé non-food specialist voor ondernemers.

Non food accessoires gaasbeek automatenservice

NON-FOOD ACCESSOIRES

Met een totaalconcept aan non food voor bedrijven heb jij als ondernemer nergens omkijken naar. Bekijk daarom het aanbod via de site en doe je aankoop gemakkelijk online.