Facebook pixel
Koffiesoorten header gaasbeek automaten service

Selection voor dé balans tussen smaak en aroma

Koffie verbindt en is daarom onmisbaar op de werkvloer. Juist om verder te komen, heb je elkaar nodig. Een missie die we bij Gaasbeek onderschrijven en dus presenteren we vol trots ons private label, Selection. Een merk dat uitstekend past binnen ons veelzijdige aanbod koffieautomaten en kwalitatieve koffie. De koffiebonen welke voor de Selection zijn gebruikt, kennen een perfecte balans tussen smaak en aroma. Voor de allerbeste koffie zit je bij ons helemaal goed. Wij zijn een trots familiebedrijf en gaan voor de perfecte match tussen jouw bedrijf en originele maar lekkere koffiebonen.

DUURZAME KOFFIEBONEN MET EEN UNIEKE SMAAK 

Koffiebonen van Selection staan voor een kopje unieke koffie. Zoete tonen worden gecombineerd met aroma's van onder meer vers fruit, fleurige bloemen en zelfs een vleugje chocolade. Beter kun je een werkdag niet beginnen. Bovendien weet je hiermee een klant ongetwijfeld te verleiden om zaken met jou te doen. Selection koffiebonen worden op duurzame wijze geteeld en garanderen koffieboeren een eerlijke prijs. Hier staan we als koffieleverancier natuurlijk volledig achter.

SELECTION AANBOD IN ONZE WEBSHOP 

Ben je op zoek naar premium koffiebonen voor op kantoor? Met Selection kies je voor koffie van kwaliteit, exclusiviteit en bij uitstek geschikt voor professioneel gebruik. De zacht zoete koffie met een lichte fruitige afdronk zorgt voor een ongekende smaakbeleving. Wij zijn koffiespecialisten en houden graag alles in eigen beheer. Daarom adviseren we graag over een passende koffievoorziening in je bedrijf. Neem contact op en ontvang uitgebreid advies. 

BELEEF KOFFIE BIJ GAASBEEK EN ONTDEK ONZE VOORDELEN 

We laten je graag kennismaken met de lekkerste koffie en de meest exclusieve koffieautomaten. Bel voor een afspraak in onze showroom en beleef, proef én geniet van de allerbeste koffie. Bestel vandaag vóór 15:00 uur en ontvang je aankoop morgen op de zaak. Wij verzenden gratis vanaf € 100,-.

Wens je advies op maat voor je bedrijf? Laat je telefoonnummer achter op de site, dan bellen onze koffiespecialisten je zo spoedig mogelijk terug.

Kanis en gunnink koffiemerken koffie en meer gaasbeek automatenservice

ONZE KOFFIEMERKEN

Benieuwd naar onze merken? Kom gerust eens langs in onze showroom en proef, ruik én beleef koffie voor het maken van de juiste beslissing.

Offerte aanvragen sfeerbeeld gaasbeek koffieautomaten
Team03

Ben je op zoek naar een goede koffieautomaat?
Wij helpen je graag aan lekkere koffie.