Facebook pixel
Koffiesoorten header gaasbeek automaten service

L'OR koffie, voor een moment van perfectie

Koffie is dé brandstof voor ieder bedrijf. Logisch dat je als ondernemer op zoek gaat naar lekkere koffie. Zonder een geurig kopje koffie in de ochtend is een werkdag niet geslaagd. Een koffiemoment op kantoor staat voor ontspanning, een moment van bezinning of gewoon enkele minuten van sociaal contact.

Wij kennen de meerwaarde van koffie. Wij zijn een enthousiast familiebedrijf en adviseren jou graag omtrent een totaal koffieconcept. Met L'OR koffie bijvoorbeeld haal je kwalitatieve koffie in huis. Dit merk draagt ongetwijfeld bij aan talloze onvergetelijke koffiemomenten.

DE WERELD VAN L'OR 

L'OR is een Frans koffiemerk en sinds 1992 actief op de markt. Het merk staat voor goud en brengt naast consumenten juist ook bedrijven graag in contact met de beste koffie ter wereld. Elk kopje L'OR koffie staat voor een moment van perfectie. Dit helpt dan ook bij het bereiken van mooie bedrijfsresultaten. Juist dit maakt het interessant om dit koffiemerk te introduceren in je bedrijf.

L’OR PROMESSO 

L'OR Promesso koffie is het klassieke voorbeeld van een eigentijdse koffie. Een perfecte smaakbeleving van zeer hoge kwaliteit. Wat je keuze ook is, met dit Franse koffiemerk begin je de dag altijd goed. Wij adviseren je graag in een passende koffievoorziening. Maak een afspraak om onze showroom te bezoeken en ontdek het veelzijdige aanbod koffiemachines en koffiesoorten. Bovendien bieden we je de mogelijkheid om de koffie zelf uit te proberen én te proeven.

HIEROM BESTEL JE BIJ GAASBEEK 

Welke aankoop je ook doet op onze site, ook de levering van L’OR levert je altijd voordelen op. Wat je vóór 15:00 uur bestelt, wordt morgen bij je bezorgd. Dit doen we gratis vanaf € 100,-. Wil je liever eerst advies van een deskundig adviseur? Laat je telefoonnummer achter op de site en laat onze koffiespecialisten je bellen op het moment dat het jou uitkomt. Kortom, wij zijn de ideale koffiepartner voor jouw onderneming!

Lor koffiemerken koffie en meer gaasbeek automatenservice

ONZE KOFFIEMERKEN

Benieuwd naar onze merken? Kom gerust eens langs in onze showroom en proef, ruik én beleef koffie voor het maken van de juiste beslissing.

Offerte aanvragen sfeerbeeld gaasbeek koffieautomaten
Team001

Ben je op zoek naar een goede koffieautomaat?
Wij helpen je graag aan lekkere koffie.