Facebook pixel
Koffiesoorten header gaasbeek automaten service

Kanis en Gunnink, de lekkerste koffie voor de zakelijke markt

Goede koffie is de motor van je bedrijf. Je werkdag begint niet alleen met een lekker kopje koffie, het verbetert ook de concentratie en prestaties op de werkvloer. Bovendien is een kopje koffie het ideale momentje om even een praatje te maken met je werknemers of collega's. Logisch dus dat je als ondernemer op zoek gaat naar een goede koffievoorziening op de werkvloer. Bij Gaasbeek kan je terecht voor koffieblends van diverse topmerken, waaronder ook Kanis en Gunnink. Dit geeft jou de garantie op een fantastische koffie-ervaring op het werk.

DE INDRUKWEKKENDE GESCHIEDENIS VAN KANIS EN GUNNINK 

Kanis en Gunnink is een Nederlands koffiemerk. De allereerste winkel werd in 1880 geopend en sindsdien weet het bedrijf particulieren en bedrijven te verleiden tot het drinken van de allerbeste koffie. Inmiddels is het bedrijf onderdeel van Douwe Egberts en nog steeds zeer geliefd onder koffieliefhebbers. Wij zijn enthousiast over dit koffiemerk en dus vertellen we jou er graag meer over in een persoonlijk gesprek.

KOFFIEAUTOMAAT ADVIES

Koffie moet niet alleen goed zijn, een koffieautomaat moet ook perfect passen binnen jouw bedrijfsconcept. Geur, smaak en uitstraling zijn belangrijk. Juist daarom is het zinvol langs te komen in onze showroom. Hier maak je kennis met de verschillende koffieautomaten én proef je natuurlijk de allerbeste Kanis en Gunnink koffie. Bovendien vertellen onze koffiespecialisten je meer over de mogelijkheden tot de aanschaf van een koffieapparaat.

WAAROM JE JE AANKOOP DOET BIJ GAASBEEK 

Elke bestelling die je vóór 15:00 uur plaatst, ontvang je de volgende werkdag op de zaak. Wij verzenden je aankoop gratis vanaf € 100,-. Denk je elders nog vast te zitten aan een contract? Maak gebruik van onze overstap service en wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden. Bovendien zijn we altijd beschikbaar voor onderhoud en service aan je koffieautomaat. Wil je weten hoe je geniet van de lekkerste koffie op de werkvloer? Laat je e-mailadres of telefoonnummer achter op de site, dan nemen onze koffiespecialisten snel contact met jou op.

Kanis en gunnink koffiemerken koffie en meer gaasbeek automatenservice

ONZE KOFFIEMERKEN

Benieuwd naar onze merken? Kom gerust eens langs in onze showroom en proef, ruik én beleef koffie voor het maken van de juiste beslissing.

Offerte aanvragen sfeerbeeld gaasbeek koffieautomaten
Team04

Ben je op zoek naar een goede koffieautomaat?
Wij helpen je graag aan lekkere koffie.