Douwe Egberts Cafitesse Excellence Compact Black

30%korting

Overal de lekkerste koffie, zonder veel onderhoud

Als opvolger van de Douwe Egberts Cafitesse 50 Luxury / Douwe Egberts Cafitesse 51 Luxury is gekeken naar een hedendaagse en prachtige uitstraling!

Een kop goede verse koffie, dat wilt u ook uw medewerkers in een klein bedrijf of afdeling kunnen aanbieden. Hoe? Met de Cafitesse Excellence Compact Black van Douwe Egberts. Snel, handzaam, gebruiksvriendelijk en overal te plaatsen. Per kop een instelbare sterkte, maar ook de mogelijkheid voor uitgifte van een grotere kop koffie en daarnaast maar weinig onderhoud. In no-time genieten van de lekkerste koffie, ook in ruimtes zonder vaste wateraansluiting, dankzij het afneembare waterreservoir. Met de Cafitesse Excellence Compact Black serveert u de volgende smaken:

  • Koffie
  • Grote kop koffie
  • Kan koffie
  • Heet water

Wat u nodig heeft om een Cafitesse Excellence Compact Black met watertank te kunnen plaatsen? Een stopcontact! De Cafitesse Excellence Compact Black is de ideale machine voor kleine bedrijven, afdelingen, wachtruimten en recepties en is vanwege zijn flexibiliteit ook zeer geschikt voor tijdelijke locaties, zoals bijvoorbeeld beursstands.

De Cafitesse Excellence Compact Black  kan zowel worden geleverd met een afneembare watertank als met een vaste waterleiding.

Bekijk brochure

Manufactured by: Douwe Egberts
Dealer: