• Genieten is belangrijk
  • Liefde voor koffie
  • Voordelen van koffie op het werk

De magie van goede koffie op het werk

Er gaat maar weinig boven een goede kop koffie. Of het nu gaat om het lekker opstarten van de dag of dat ene ontspannende bakkie tijdens de pauze. Net als thuis, hoor je ook op de werkvloer van koffie te genieten. Althans, dat vinden we bij Gaasbeek Automaten Service.

Wij zijn sinds 1966 specialist in het leveren van diverse A-merk koffieautomaten en bijbehorende A-merk ingrediënten aan bedrijven die voor hun medewerkers en klanten enkel de allerbeste koffie willen.  Waarom het eigenlijk zo belangrijk is om een goede koffiemachine op kantoor te hebben staan? We vertellen je er in onze blogs graag meer over.

Kantoortuin 2023 - Gaasbeek_4357

Typisch Gaasbeek

Gaasbeek is een trots familiebedrijf met een onuitputtelijke liefde voor lekkere koffie. Door heel Nederland verzorgen we al jarenlang werkelijk alles wat te maken heeft met koffie op de werkvloer. Van koffiebonen tot roerstaafjes en van technisch onderhoud tot totaalconcept, inclusief alle non-food.

Waarom goede koffie op het werk een must is

Koffie is lekker, maar is zo veel meer dan enkel die ‘oppepper’. Wist je bijvoorbeeld dat cafeïne de concentratie stimuleert? Dat betekent een grotere alertheid en verbeterde prestatie. Daarnaast vergroot koffie de arbeidsproductiviteit; het houdt je letterlijk in beweging. En natuurlijk is koffie een sociaal product: niets gezelliger dan de koffiepauze met elkaar door te brengen. Gaasbeek Automaten Service weet dat en heeft alles wat te maken heeft met koffie op de werkvloer.

Wil je graag contact met ons?

Laat je gegevens hier achter en we nemen snel contact met je op

"‘Keep it simple’ zeggen wij. Daarom geven wij vrijblijvend advies is gewone, begrijpelijke taal."

"Noem ons ouderwets, maar wij zijn nog gewoon 100% van ‘afspraak is afspraak’."

"We vinden het leuk om onze klanten te ontvangen in onze showroom. We hebben er koffieautomaten staan in alle denkbare soorten en maten."

Het is voor ons belangrijk dat het voor iedere klant voelbaar is hoe belangrijk hij voor Gaasbeek is. Service is hier écht alles.

Ik wil ook goede koffie op werk ››

Meedenken als vanzelfsprekendheid

Als klant wil je natuurlijk weten waar je aan toe bent als je een koffieautomaat koopt. Dat begrijpen wij maar wat goed. Meedenken is voor ons dan ook vanzelfsprekend. Met enthousiasme en volop persoonlijke aandacht adviseren we je graag in de keuze voor de geschikte koffieautomaat. Bovendien belonen we jou en je bedrijf met een aantal aantrekkelijke voordelen als je bij Gaasbeek een koffieautomaat aanschaft. Zo profiteer je van onze scherpe prijzen, een snelle levering en gratis service.

Onze service kost niks

Ja, wij verkopen en verhuren koffieautomaten voor op kantoor. Maar dat is lang niet alles wat we doen. Gaasbeek levert al het technisch onderhoud, de nazorg én de allerbeste ingrediënten zelf. We komen zo nodig met de spullen tot aan de vriezer – in het geval van Liquid Cafitesse koffie – en in de opslag van het bedrijf.

Wat persoonlijke aandacht voor jou als klant doet

Een vast gezicht is niet alleen gemakkelijk, het werkt prettiger. Niets is vervelender dan elke keer een ander aan de lijn krijgen, steeds andere dingen te horen krijgen of te moeten verwijzen naar de afspraken die je met ‘die andere collega’ – hoe heet hij ook alweer? - hebt gemaakt. Bij Gaasbeek krijgen klanten één centraal aanspreekpunt en kunnen daardoor rekenen op efficiënte samenwerking en zeer persoonlijke aandacht.

Waarom koffiedrinken in onze showroom zo leuk is

Stel je voor dat je iedere soort koffie kan proeven. Van pittig zwart tot een zoete melange. Kosteloos, vrijblijvend en in ontspannen sfeer. Twijfel niet langer! Koffieleverancier Gaasbeek beschikt over een 400 m2 grote, prachtige showroom in het bedrijfspand in Ede. Hier is iedereen van harte welkom om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is op het gebied van koffie.

Wil je graag contact met ons?

Laat je gegevens hier achter en we nemen snel contact met je op

Menno Hammingh

Recent een Nescafe Milano machine gekocht bij Gaasbeek. Ik werk bij Architektenburo Guido Bakker in Veenendaal. Een kantoor met 26 medewerkers. Machine kan het goed aan heeft gering onderhoud nodig. Ca. 15 min. totaal per week. Ik zeg altijd voor elk bedrijf; succes is een keuze. Gaasbeek kiest daar voor. Gewoon 1 medewerker aan de lijn die alles weet, advies qua smaak van de koffie en advies voor het voorraadniveau van de koffiebenodigdheden, dat is handig. Als er problemen zijn dan worden deze snel en zonder extra kosten opgelost.

Mark de Graaff

Altijd super goed contact met de accountmanager. Binnen enkele dagen een nieuwe machine bijgeplaatst als het moet en zeer snelle levering. top!

Mike Stevens

Recent nieuwe koffieautomaat geleverd gekregen via Jean Peeters. Van aankoop tot aflevering super service geleverd. Dag erna kleine storing. 1 Telefoontje en werd supersnel opgelost. Koffie wordt zeer gewaardeerd door onze klanten. Zeker een aanrader voor iemand die een serieuze partner zoekt.

Het gaat om meer dan koffie

afbeelding-1-het-gaat-om-meer-dan-koffie-nieuws-gaasbeek.jpg19 mrt Regelmatig krijgen we de kans om mee te doen in een aanbesteding. Een potentiële klant laat dan schriftelijk weten wat hij in zijn nieuwe koffieleverancier zoekt en meerdere aanbieders kunnen ... lees verder

Operationeel directeur Arvid bouwt verder aan een ijzersterk merk

Gaasbeek Automaten Arvid.jpg18 dec Sinds 1 november 2023 heeft Arvid Niemeijer officieel de taken overgenomen van Freek Kuipers en is hij operationeel directeur van Gaasbeek. Bij zijn vorige werkgevers ontstond de rode draad in Arvid zijn carrière: relatiemanagement, business-to-business focus en een hart voor het zakelijke segment. De nieuwe rol bij Gaasbeek ligt in lijn met zijn ambities en passies. De afgelopen periode heeft Arvid zij aan zij gewerkt met Freek en samen met Peter Böhmer is een tandemrol opgestart. lees verder

Pensioen: het einde van een koffie-tijdperk!

Freek klein 2209-133133-2956_GM.jpg01 nov Na ruim 18 prachtige Gaasbeek-jaren, mag onze Freek gaan genieten van een zeer welverdiend pensioen. Wat zullen wij onze enthousiaste koffie-legende gaan missen!   Al op 22 jarige leeftijd ... lees verder

Beleef koffie in onze showroom

Gaasbeek_4152.jpg13 jun Meer dan 50 verschillende koffieautomaten van 6 verschillende fabrikanten en wel 22 verschillende soorten bonen. Hoe kies jij jouw ideale koffievoorziening uit dit enorme aanbod? Simpel: kom langs... lees verder

De koffiewereld staat niet stil

Untitled design-13.png04 mei Kun je jezelf het bekertje kantoor- of tankstation-koffie van vijftien jaar geleden nog herinneren? Wat een wereld van verschil met de smaakbeleving van nu! En zo blijft de koffiewereld zich ... lees verder

The Circle of Beans: een duurzame manier van koffie drinken

Gaasbeek_Circle of beans2023.png07 feb Met trots presenteren wij The Circle of Beans, een duurzaam en circulair alternatief voor het drinken van reguliere koffie! De filosofie achter dit concept is simpel: hoe circulairder de koffie, ... lees verder
Scroll naar boven