Facebook pixel

Storing melden

Adres*

Storing koffieautomaat

Heeft je koffieautomaat last van een storing? Een storing aan het koffiezetapparaat is natuurlijk ontzettend vervelend en dat willen we uiteraard zo snel mogelijk oplossen. Een koffiezetapparaat regelmatig spoelen en goed schoonhouden helpt om storingen te voorkomen of tegen te gaan. Maar hoe goed je de machine ook onderhoudt, een storing kan natuurlijk altijd gebeuren. Neem contact op met onze technische helpdesk, dan kijken we direct of we je telefonisch al kunnen begeleiden. Mochten we het telefonisch niet kunnen oplossen, dan sturen we uiteraard zo snel mogelijk één van onze ervaren monteurs langs om de storing op te lossen.

ERVAREN MONTEURS

Neem bij een storing altijd contact op, bij voorkeur via onze site of telefonisch. De mensen van onze technische helpdesk voorzien je graag van handige tips om een eventuele storing te verhelpen. Lukt dit niet? Bij een blijvende of lastige storing plannen we een afspraak in met onze ervaren en goed opgeleide monteurs. Zij komen langs om de storing op te lossen en jullie weer volop te laten genieten van een heerlijk bakje koffie.

MELD JE STORING

Is er sprake van een storing die jullie niet zelf kunnen oplossen, neem dan contact op met onze helpdesk. Laat hiervoor je gegevens achter via ons storingsformulier. Probeer de storing zo gedetailleerd mogelijk te beschrijven. Dit geeft de helpdesk richting in het zoeken naar een passende oplossing. Uiteraard kan je ook direct telefonisch contact opnemen via 0318-565421 (kies optie 2). Wij zorgen ervoor dat jullie zo snel mogelijk weer zorgeloos geniet van een vers kopje koffie.

Laat een storing aan het koffieautomaat daarom niet te lang duren, maar neem zo spoedig mogelijk contact op met Gaasbeek.