Facebook pixel
Koffiesoorten header gaasbeek automaten service

Onze watercoolers

Waterkoeler voor kantoor

Voldoende drinken is belangrijk, zeker als je aan het werk bent. In alle drukte of hectiek vergeet je soms om wat drinken te pakken. Water is een belangrijke bron tegen vermoeidheid en daarom is een waterkoeler op de zaak een goede keuze.

Helder water verfrist en geeft jouzelf en je werknemers een boost. Dit heeft uiteraard een positieve invloed op de arbeidsproductiviteit. Gaasbeek ontzorgt jou als ondernemer, juist ook met koude dranken zoals gekoeld water. Stimuleer daarom iedereen om voldoende te drinken met een verfrissend glas koel water, uit de waterkoeler.

VERS, SCHOON EN GEKOELD WATER 

Met een waterkoeler van Gaasbeek ben je altijd verzekerd van vers, schoon en gekoeld water. Een waterautomaat is daarom een goede en dorstlessende keuze. De aansluiting van onze waterkoelers, op de vaste waterleiding, zorgt ervoor dat er niet met grote watercans hoeft te worden rondgelopen of dat er iemand mis kan grijpen en zorgt dat iedereen àltijd vers water drinkt. Het zorgt ervoor dat zowel jij als je collega’s in conditie blijven en bovendien zorgt het water ervoor dat het energielevel van jouzelf en die van je collega’s op peil blijft.

KOUD WATER

De aankoop van een waterkoeler of waterdispenser is een investering die je binnen een kort tijdsbestek terugverdient. Ze zijn eenvoudig in gebruik en je bent altijd verzekerd van koud water. Een goede waterkoeler is bovendien betaalbaar en kost je slechts weinig stroomverbruik. Je hebt er dus weinig extra kosten aan. Water levert verder een positieve bijdrage aan gezond personeel, dus investeer in gezond en schoon water op de zaak door een aankoop te doen op onze site.

Soep gaasbeek automatenservice

WATERKOELERS

Met een waterkoeler van Gaasbeek ben je altijd verzekerd van vers, schoon en gekoeld water. Een waterautomaat is daarom een goede en dorstlessende keuze.

Offerte aanvragen sfeerbeeld gaasbeek koffieautomaten
Team001

Ben je op zoek naar een goede waterdispenser?Wij helpen je graag aan lekker koud mineraalwater.

Watercooler gaasbeek automaten service

BESTEL EEN WATERKOELER BIJ GAASBEEK 

Gaasbeek is jouw ideale partner als het gaat om koude en warme dranken voor kantoor. Bij ons kun je terecht voor onder meer koffie en thee, maar wij leveren ook gekoelde water automaten. Wij bieden jou de keuze uit diverse waterkoelers en waterdispensers, dus zit er zeker iets voor je bij. Voor ieder budget zijn er mogelijkheden, dus kom gerust eens kijken in onze showroom.

Wij vertellen je graag meer over de waterkoelers en de koffieautomaten. Natuurlijk komen we ook graag langs om op jullie locatie zelf te kijken hoe we een goede invulling kunnen geven aan de warme en koude drankenvoorziening. Bovendien profiteer je bij Gaasbeek van talloze voordelen, dus is het altijd zinvol om een aankoop te doen via onze site. Zo geniet je van een snelle levering en prettige support van onze medewerkers. Bestellingen vóór 15:00 uur, zijn de volgende werkdag in huis. Daarnaast verzenden wij gratis vanaf € 100,-.