Facebook pixel

Koffieautomaat zakelijk: Speciaal voor bedrijven

Wat doe jij als eerste wanneer je op het werk aankomt? Voor de meeste mensen begint de dag met het drinken van een kop koffie. Voor een goede kop koffie, heb je uiteraard een goede koffiemachine nodig. Met een goede koffieoplossing zal je medewerkers en bezoekers een groot plezier doen – investeer daarom in een zakelijke koffiemachine. Van koffieautomaten voor kleine bedrijven tot ware krachtpatsers die 650 koppen koffie per uur zetten: we hebben het allemaal bij Gaasbeek. Vertel ons maar wat je koffiewensen zijn.

Top-tien meest verkochte koffieautomaten

Douwe egberts cafitesse excellence compact touch koffieautomaten gaasbeek automatenservice

2. EXCELLENCE COMPACT

Douwe Egberts

Snel, kwalitatief hoogwaardig en gebruiksvriendelijk

Yunio s1

4. YUNIO ESPRESSO X80

Yunio

Verse bonen & verse melk, grote diversiteit aan keuze mogelijkheden, eigentijds design

NESCAFÉ Fusion Compact Espresso 2.0

5. FUSION COMPACT ESPRESSO 2.0

Nescafé

Eigentijds design, ruime keuze, compact formaat

Nescafe+fusion+compact+2.0+instant

6. FUSION COMPACT 2.0

Nescafé

Compact, luxe uitstraling, zeer veel variatie en gebruiksvriendelijk

Fido2 1

7. FIDO

Nescafé

Twee uitgiftepunten, strak design, grote volumes en geschikt voor alle kannen

NESCAFÉ Fusion 2.0 gecentreerd

8. FUSION ESPRESSO 2.0

Nescafé

Energiezuinig, de nieuwste technologie, ‘alles klopt’; smaak, extractie en temperatuur

Voor ieder bedrijf een passende koffiemachine

Of je nu een koffieautomaat wilt kopen of leasen en of je een machine zoekt voor een kantoor met 10 medewerkers of een zakelijke koffieautomaat zoekt voor een bedrijf met 500 medewerkers, Gaasbeek heeft een passende koffiemachine voor elk type bedrijf. Dankzij ons uitgebreide assortiment hebben we koffieautomaten die gerust 650 koppen koffie per uur zetten, maar ook kleinere apparaten voor bijvoorbeeld alleen koffie en thee. Naast de hoeveelheid koppen koffie per dag is het ook belangrijk om te kijken naar de kwaliteit en variaties. Wil je bijvoorbeeld filter- of verse bonen koffie? Of wil je ook graag chocolademelk en latte macchiato kunnen zetten? Wij helpen je graag met de zoektocht naar een zakelijke koffiemachine voor op het werk.

Onze zakelijke koffiemachines

Bij Gaasbeek hebben we ook een breed aanbod aan verschillende merken. Zo kunt u kiezen voor een zakelijke Douwe Egberts koffiemachine of een koffieautomaat kopen van éém van onze andere merken zoals Nescafé, Bravilor Bonamat, Schaerer, WMF en Yunio. Ook zijn de omvang en het karakter van jouw bedrijf belangrijke keuzefactoren. Hoeveel kopjes koffie worden er op het werk gemiddeld op een dag gedronken? En welke zetmethode heeft de voorkeur? We nemen deze vragen graag samen met je door, op jullie locatie of in onze showroom in Veenendaal. In onze showroom, laten we je verschillende koffiemelanges proeven uit verschillende koffiemachines, zodat je de juiste keuze kunt maken. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Voordelen koffieautomaat kantoor

Een koffieautomaat op kantoor heeft misschien nog wel meer voordelen dan je zou denken. We zetten er een aantal voor je op een rijtje:

  • Koffie vergroot de arbeidsproductiviteit
  • Cafeïne stimuleert de concentratie, prestaties en alertheid
  • Koffie is gezond en houd je in beweging
  • Koffie is goed voor de sociale contacten op kantoor
  • Met slechts 1 druk op de knop voorzie je jezelf of je klant van een verse kop koffie

Meer dan een zakelijke koffiemachine: Complete service

Naast onze koffiemachines voor zakelijk gebruik bieden we ook complete service, om jou als klant te ontzorgen. We bieden namelijk naast verschillende koffiesoorten (van bonen tot Fresh Brew) ook accessoires zoals melk, suiker, koffiebekers en roerstaafjes. Hierdoor ben je te allen tijde verzekerd van een goed werkend koffiezetapparaat. Wil je naast een koffiemachine op kantoor je medewerkers ook verblijden met frisdrank of andere lekkernijen? Ook daar kan Gaasbeek je bij helpen. We hebben namelijk ook frisdrank-, snoep- en soepautomaten voor op kantoor. Kortom, voor een complete koffie ervaring ben je bij Gaasbeek aan het juiste adres.

Zakelijke koffieautomaat kopen?

Ben jij ook overtuigd van de vele voordelen van het kopen van een zakelijke koffieautomaat? Neem dan contact op met een van de specialisten van Gaasbeek of vraag een offerte aan. Ben je er nog niet helemaal over uit welke koffieauotmaat past bij een (kleinere) bedrijf? Bel dan gerus met één van onze experts. Zij geven je graag advies op maat over het aanschaffen van een kantoor koffieautomaat.
Wij weten als geen ander hoe je koffie op het werk structureel en efficiënt vormgeeft, Gaasbeek is jouw beste partner als het aankomt op lekkere koffie voor de zaak.

OFFERTE (KOFFIEAUTOMAAT)

Offerte aanvragen sfeerbeeld gaasbeek koffieautomaten
Team03

Ben je op zoek naar een goede koffieautomaat?
Wij helpen je graag aan lekkere koffie.