Een geweldige kop koffie voor ieder moment van de dag

Voor de lekkerste koffie op kantoor ben je bij Gaasbeek in Ede aan het juiste adres. Wij zijn dé koffiespecialist van Nederland en kennen als geen ander het belang en de meerwaarde van kwalitatieve koffie op de werkvloer. Wij zijn een team van koffieliefhebbers en gebrand op een uitstekende service richting ondernemers. 

Wij bieden alles om van geweldige bonen een perfecte kop koffie te maken. Bij ons ben je daarom op de juiste plek als je een koffiemachine wilt kopen voor je onderneming. Met een veelzijdig aanbod koffieautomaten zit er ongetwijfeld iets bij voor jouw zaak. Hiermee laat je dagelijks zowel jezelf als je werknemers en klanten genieten van een uitstekend kopje koffie.

Diverse merken koffiemachines 

Douwe Egberts en Nescafé zijn slechts enkele merken die je tegenkomt op onze site. Het maakt niet uit hoe de wensen zijn, welk koffiemerk jouw voorkeur heeft en wat de capaciteit is van je bedrijf, wij hebben voor alles een passend aanbod. Dit brede assortiment zorgt er dan ook voor dat wij jou wensen centraal kunnen stellen en we ècht kunnen kijken naar wat er bij jouw situatie past. Een koffiemachine kopen doe je daarom bij Gaasbeek, het trotse familiebedrijf uit Ede met een grote liefde voor koffie.

Bespreek jouw koffiewensen met ons 

Een koffiezetapparaat kopen is een kostbare investering, is persoonlijk en doe je weloverwogen. Natuurlijk begrijpen we dat je graag eerst je situatie voorlegt en kijkt wat de mogelijkheden zijn vóór je een keuze maakt. Je wilt niet alleen een heerlijke kop koffie, maar je kijkt ook naar eventueel onderhoud wat de automaat nodig heeft. Bovendien is het wel bijzonder prettig als je bij één partij terecht kunt voor zowel de aanschaf van je koffieautomaat, bevoorrading van de ingrediënten en service. Wij denken in alles met je mee en doen er alles aan om de overstap naar een nieuwe koffiemachine of koffieblend succesvol te laten verlopen.

Koffiezetapparaat kopen voor jouw bedrijf 

Wil je een koffieautomaat kopen voor je onderneming? Laat je dan zeker goed informeren door onze koffiespecialisten. Kom daarom langs in onze showroom óf laat onze adviseurs bij jou langskomen op de zaak. Bij Gaasbeek staan we op werkdagen altijd voor je klaar en doen we er alles aan jou succesvol te begeleiden in het aankoopproces. Het gaat erom dat je een aankoop doet waar je volledig achterstaat. Eentje die past bij waar jij voor staat en wat mogelijk is binnen je budget. Neem daarom zeker contact met ons op. Wij kunnen als geen ander een goed advies geven over de aankoop van een nieuwe koffiemachine. Laat ook gerust je gegevens achter via de site, dan bellen we snel terug.

Offerte (Koffieautomaat)

Portret-Thomas-over-ons-gaasbeek-automatenservice.png

"Wij leveren al meer dan 50 jaar een totaalconcept van koffieautomaten en ingrediënten van diverse topmerken."

- Nico, uw bezorger

Ben je op zoek naar een goede koffieautomaat?

Ben je op zoek naar een goede koffieautomaat?
Wij helpen je graag aan lekkere koffie.

vraag een offerte aan ››
Scroll naar boven