Facebook pixel
Koffiesoorten header gaasbeek automaten service

Onze Franke & Yunio koffieautomaten

ESPRESSO

Yunio+x20

Hoge Korting

40 p.u.

Espressobonen

>10

YUNIO

Yunio+x50+black+front

Hoge Korting

60 p.u.

Espressobonen

>20

YUNIO

Yunio s1

Hoge Korting

80 p.u.

Espressobonen

24

YUNIO

Yunio+x100+black+right

Hoge Korting

100 p.u.

Espressobonen

24

YUNIO

Franke A300 Topping vwa

Hoge Korting

100 p.u.

Espressobonen

>20

FRANKE

Franke A300 FoamMaster + Melksysteem vwa

Hoge Korting

100 p.u.

Espressobonen

>20

FRANKE

Franke A400 FMCM zijaanzicht zwart

Hoge Korting

120 p.u.

Espressobonen

>20

FRANKE

Yunio+x51+black+front

Hoge Korting

60 p.u.

Espressobonen

>20

YUNIO

Home header afbeelding Gaasbeek

FRANKE & YUNIO KOFFIEMACHINES

Op zoek naar een koffiemachine om de werkdag met een heerlijke en verse kop koffie te beginnen? De innovatieve koffiemachines van Yunio of Franke bieden de perfecte oplossing voor iedere locatie.  Beide merken apparaten zijn van hoge kwaliteit, hebben een groot bedieningsgemak en zijn eenvoudig in onderhoud. Met deze koffiemachines zet je gemakkelijk met één druk op de knop heerlijke koffiespecialiteiten. Bekijk alle Yunio koffiemachines en Franke koffiemachines hieronder.

Yunio koffiemachine

Waarom een Yunio koffiemachine?

Yunio koffiemachines hebben een uitstekende prijs versus mogelijkheden verhouding. Ze zijn voorzien van een gebruiksvriendelijk touchscreen wat geheel naar eigen keuze in te stellen is. Ook zijn alle smaken met een dubbele uitloop instelbaar, is er een ruime residubak en vanzelfsprekend is het apparaat uitgerust met lekbak sensor. Bij Gaasbeek hebben we verschillende Yunio koffiemachines in het assortiment. Deze machines beschikken allemaal over een intuïtief touchscreen, geluidsarme keramische maalschijven en een eenvoudig automatisch reinigingsprogramma, waardoor de apparaten ook bijzonder gebruiksvriendelijk zijn. Yunio koffiemachines zijn door het compacte formaat ook ideaal voor iedere ruimte. Daarnaast beschikt iedere machine ook over een watertank, waardoor (interne) verhuizingen van de machine probleemloos te realiseren zijn. Kortom, het ideale apparaat voor heerlijke Italiaanse koffie voor iedere dag!

Franke koffiemachine

Waarom Franke koffie?

De Franke koffiemachines hebben net als de Yunio machines een eenvoudige bediening. Met een druk op het touchscreen kun je een heerlijke koffie, cappuccino of een andere melkcreatie kiezen. De Franke A300 is het ideale apparaat wanneer je weinig ruimte hebt maar toch op zoek bent naar een koffie-ervaring van topkwaliteit. Een franke koffiemachine wordt gemaakt van hoogwaardige materialen, ‘goed’ is voor Franke niet goed genoeg, ze gaan voor ‘uitmuntend’. De machines hebben een volautomatisch reinigingssysteem zodat je er weinig omkijken naar hebt. Kies je voor de Franke A300 dan kun je naast Verse melk ook kiezen voor de foam master uitvoering waarbij de melkschuim van ware barista kwalitei is. Kortom, de Franke koffiemachines zorgen voor de perfecte koffie-ervaring, kopje na kopje. 

Franke of Yunio koffie

Beide koffieautomaat merken worden gevuld met espresso bonen. Maar welke espresso bonen zijn geschikt voor jouw Franke of Yunio koffiemachine? Bij Gaasbeek hebben we 12 verschillende soorten Premium bonen in ons assortiment van o.a. de merken Nescafé en Douwe Egberts. We helpen graag met het kiezen van de juiste espressobonen. De kwaliteit van de bonen bepalen de smaak van de koffie, erg belangrijk dus. Wij adviseren je graag bij het maken van de juiste keuzes, kom langs in onze showroom in Veenendaal om te ruiken, proeven en beleven.

Franke of Yunio koffieautomaten kopen?

Heb je nog vragen over een koffieautomaat van Yunio of Franke of ben je benieuwd naar andere merken? Neem een kijkje op de website bij al onze koffieautomaten of neem contact met ons op. We adviseren graag, je wilt natuurlijk lang en met veel plezier van de koffieautomaat genieten.

Franke+en+yunio

KOFFIEAUTOMATEN

Elke koffiemachine die je aantreft in onze showroom en op onze website is van topkwaliteit. Stuk voor stuk merken die zeer betrouwbaar zijn en waar we achter staan.

Offerte aanvragen sfeerbeeld gaasbeek koffieautomaten
Team02

Ben je op zoek naar een goede koffieautomaat?
Wij helpen je graag aan lekkere koffie.

Gaasbeek 4269

ONZE SERVICE EN VOORDELEN 

Koffie, melk, cacao en alle overige producten voor je koffiemachine bestel je natuurlijk online bij Gaasbeek. Vanaf € 100,- verzenden wij gratis.

Eerst een vrijblijvende afspraak maken? Dat doen we graag. Het gaat er tenslotte om dat je een aankoop doet waar je oprecht blij mee bent, niet waar? Kom daarom gerust langs in onze showroom in Ede en ontdek wat Gaasbeek je te bieden heeft als het aankomt op een goede koffieautomaat op de werkvloer.

Maak voor het bezoek aan onze showroom een afspraak en wij zorgen dat de koffie klaar staat! Wil je liever dat we bij jou langskomen? Uiteraard is dit geen enkel probleem. Laat je contactgegevens achter op de site, dan nemen wij contact met je op.

Koffiesoorten header gaasbeek automaten service